Request edit access
Servei d'interpretació lingüística 2019
Amb l'objectiu d'atendre la diversitat de la nova ciutadania i garantir la igualtat d'oportunitats i l'accés als serveis públics de les persones nouvingudes, el Servei d'Acollida i Ciutadania del Consell Comarcal del Bages ofereix la possibilitat de sol.licitar un traductor/a no professional, seguint criteris tècnics d'urgència i/o de necessitat.

Funcionament del Servei:
* Servei destinat als/les professionals dels serveis públics del Bages que intervenen en l'acollida de les persones immigrades estrangeres (àmbit educatiu, sanitari, serveis socials, mediació, acollida, laboral etc.), dels municipis que no reben finançament propi per temes d'Acollida.
* Es poden sol·licitar un màxim de 3 traduccions per any i usuari/ària en cada àmbit.
* Les persones usuàries no han de saber ni català ni castellà i ha de fer com a màxim dos anys que resideixen a Catalunya o a l'Estat espanyol.
* La sol·licitud s'ha de tramitar amb, com a mínim, set dies d'antel·lació

Per confirmar el servei d'interpretació lingüística ens posarem en contacte amb vosaltres un cop haguem rebut el formulari.

Per qualsevol cosa no dubteu posar-vos en contacte amb les tècniques comarcals Roser Nin (inclusio@ccbages.cat o bé al telèfon: 93 693 03 78 ) i Anna Mir (acollida@ccbages.cat o bé al telèfon: 93 693 03 78 )
Dades de la intervenció a realitzar:
Data *
MM
/
DD
/
YYYY
Hora: *
Time
:
Administració sol.licitant: *
Your answer
Tècnic/a de contacte: *
Your answer
Càrrec: *
Your answer
Municipi on es farà la intervenció: *
Adreça: *
Your answer
Telèfon de contacte: *
Your answer
Correu electrònic: *
Your answer
Àmbit: *
Durada prevista: *
Required
Adreça: *
Your answer
Tipus de traducció: *
Required
Idioma de la traducció: *
Required
Municipi de residència de la persona usuària : *
Fa més de dos anys que l'usuari/a resideix a Catalunya o a l'Estat Espanyol?(en el cas que faci més de dos anys, s'ha d'enviar un informe justificant-ne la necessitat al mateix moment que s'envia aquesta sol·licitud a inclusio@ccbages.cat): *
Required
S'han sol·licitat més de dues traduccions per aquest usuari/a aquest any? (en el cas afirmatiu, s'ha d'enviar un informe justificant-ne la necessitat al mateix moment que s'envia aquesta sol·licitud a inclusio@ccbages.cat *
Required
Motiu: (exposar breument el motiu de la traducció): *
Your answer
Observacions: *
Your answer
Organitza:
Col.labora:
Nota legal
D'acord amb el que estableix l’article 5 de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, li informem que les dades personals subministrades per vostè, s'incorporaran en un fitxer d’“Usuaris de Serveis”, del que el Consell Comarcal del Bages és responsable, i seran objecte de tractament, per a l'exclusiva finalitat de gestionar els diversos serveis públics del Consell Comarcal utilitzats pels usuaris, en l’àmbit de les seves funcions.
Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició que legalment li corresponen, dirigint-se al Consell Comarcal del Bages, per correu postal a la Muralla de Sant Domènec, 24 08241 de Manresa o correu electrònic (lopd@ccbages.cat).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy