Request edit access
Înscriere la seminar informare - Satu Mare - 14.05.2018, ora 18, Camera De Comerţ, Industrie și Agricultură Satu-Mare (sala mare)
Ești pasionat/ă de antreprenoriat?
Dorești să îți deschizi o afacere în mediul urban, dar nu știi exact care sunt pașii?
Dacă ai peste 18 și ești din regiunea Nord-Vest*, completează acest formular de înscriere în proiectul StartupAIR și vei avea oportunitatea de a participa gratuit la activități de educație antreprenorială.

*Regiunea Nord-Vest cuprinde următoarele județe: Cluj, Sălaj, Bihor, Satu Mare, Maramureș și Bistrița-Năsăud.
________________________________

StartupAIR este un proiect dezvoltat de Asociația Inceptus România, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, FiaTest SRL și Organizația Patronatul Tinerilor Întreprinzători Cluj (PTIC), și este dedicat dezvoltării mediului de afaceri din regiunea Nord-Vest. Scopul principal al proiectului este acela de a se implica în dezvoltarea culturii antreprenoriale în regiune, de a educa și susține viitorii antreprenori în demersul lor de a-și deschide o afacere. 60 dintre acești viitori antreprenori vor putea beneficia de o finanțare nerambursabilă în valoare de 33.329 euro, pentru afaceri non-agricole nou înființate, în domenii competitive din mediul urban.

Completează formularul de mai jos pentru a participa la evenimentul care va avea loc în data de 15 mai 2018, începând cu ora 18:00, la Eurohotel Baia Mare (B-dul Bucuresti, nr 23), jud. Maramureș.

Prin completarea și transmiterea acestui formular, declar că sunt de acord cu preluarea și prelucrarea datelor cu caracter personal în cadrul acestui proiect. Înscrierea în proiect presupune preluarea datelor cu caracter personal de către Liderul de Parteneriat - Asociația Inceptus România și partenerii: Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, SC FiaTest SRL și Patronatul Tinerilor Întreprinzători Cluj.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Email address *
Your answer
Nume și prenume *
Your answer
Număr de telefon *
Your answer
Adresă de domiciliu / reședință *
Your answer
În ce domeniu ți-ar plăcea să îți deschizi afacerea? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms