Request edit access
Spelhelg 9-11 november med Västspel
För fjärde gången är det dags igen för spelhelg Bovik på Björkö!

Från fredag kväll till söndag dag spelar vi spel, umgås, peppar inför framtida arrangemang och har det allmänt gött. Helgen är för aktiva i föreningen västspel i alla åldrar. Yngre barn kommer tillsammans med en ansvarig vuxen. Äldre barn kan komma att behöva ansvara för måltid etc. Vi har inga förutbestämda arrangemang utan alla tar med det dom själva känner för att spela eller spelleda. Vi hjälps åt att lösa praktiska saker som matlagning och städ.

Maten är självkostnadspris, vi beräknar cirka 200 kr för mat från fredag kväll till söndag frukost.
Boendet är gratis men alla deltagare måste vara med i föreningen Göta Lejon som äger gården. Deras medlemsavgift är 100 kr för dig under 26 år och 200 kr för dig som är äldre.
Sätt in 100:-/200:- på Plusgiro 88 97 91 – 0 till föreningen Göta Lejon (http://www.usfvast.se/gotalejon/)

Är du medlem i Västspel för i år? Vår medlemsavgift är 0 kr.

E-post *
Your answer
Namn
Your answer
Person-nummer *
Your answer
Familj *
* Välj ett unikt namn / kodord så att vi sortera in er i samma familj om ni vill bo tillsammans och tillhöra samma matlag. Om det inte spelar någon roll vart ni hamnar så lämnar ni fältet blankt.
Your answer
Något som du är särskilt sugen på denna helgen?
Önskemål om specialmat
Your answer
Önskemål om boende
Huset med kök heter Dicksonska och det andra huset heter värdshuset. Om du har god anledning och särskilda önskemål om hur du vill bo så skall vi försöka tillgodogöra det i möjligaste mån. Sängplats kommer att tilldelas er.
Your answer
Stannar vi följande måltider / nätter
Något annat som kan vara bra för oss att veta?
Your answer
Vi samlar in personnummer för att eventuellt kunna göra detta som en cirkel och söka bidrag från våra samarbetsorganisationer. Om du fyller i ditt personnummer underlättar du för oss att söka stöd och då kan vi göra ännu bättre verksamhet. De uppgifter vi får in i detta formulär används endast för att kunna optimera vår spelhelg tillsammans. Vi sparar dem max ett år. Om du vill veta mer om vad vi sparar för information är du välkommen att mejla oss.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service