Request edit access
Пријавување за Меморијално искачување на Син Врв (Антени) - 2351 м.н.в. - 26.01.2020
Пријавување за учество на планинарската тура за искачување на Син Врв (Антени - висок 2531 м.н.в.) на Шар Планина, над Попова Шапка, во спомен и чест на нашиот почитуван планинар Перо Атанасов - Црна Стрела, што ќе се одржи на 26.01.2020.
Повеќе детали за турата видете на: https://www.facebook.com/events/864237857366144/
Име и презиме *
Телефонски број (мобилен) *
Би сакал превозот попатно да ме земе од:
Поседувам опрема за искачување на планина во зимски услови (топла облека, зимски чевли, дерези, цепин)
Посебни забелешки околу опрема, здравствена и физичка состојба, кои би требало да ги знаат водичите
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy