Request edit access
Italiaanse Wijnunie
Welkom, op deze pagina kunt u zich inschrijven voor de Zuid-Italië proeverij van de Italiaanse Wijnunie op maandag 12 juni bij Restaurant De School (DS) in Amsterdam. De Italiaanse Wijnunie is een nieuw samenwerkingsverband tussen vijf grote namen binnen het Italiaanse wijnlandschap in Nederland: Anfors, Eck en Maurick, Karakter Wijnimport, Verkerk Wijnimport en De WijnEngel.

De proeverij wordt opgevolgd door een diner om 19.00 op dezelfde locatie. Tijdens het diner worden er vijf gangen geserveerd, waarbij elke gang begeleid wordt door twee halve glazen Zuid-Italiaanse wijnen van één van de gespecialiseerde importeurs. De kosten voor het vijf gangen-diner bedragen €65,- per persoon inclusief de wijn.

Let op, dit aanmeldformulier geldt voor de proeverij, reserveren voor het diner verloopt via De School. Reserveren kan door te bellen naar De School op 020-7373197 tussen 13.00 en 18.00.

Italiaanse Wijnunie
'Zuid-Italië Proeverij'
Locatie: De School
Adres: Jan van Breemenstraat 1
Tijd: 12:00 - 18:00
Aanvang diner: 19:00

** U bent automatisch aangemeld voor de Zuid-Italië proeverij van de Italiaanse Wijnunie nadat u op "Verzend aanmelding" klikt. Aanmelding is uitsluitend mogelijk voor professionals uit de wijnhandel, horeca en journalistiek.**

Bedrijfsnaam *
Your answer
Categorie (horeca, vakhandel of pers) *
Naam persoon *
Your answer
Functie persoon *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Plaats
Your answer
Aantal personen *
Ik ben een relatie van *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service