ALUMNI CAREER CUBE - SPM 2015

Borang ini adalah untuk satu data/maklumat sahaja. Sekiranya anda mahu memberikan lebih daripada 1 data/maklumat, mohon isi borang ini secara berasingan. Terima kasih.
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  Perkhidmatan Khas Career Cube

  TAHNIAH kami ucapkan atas pencapaian yang diperoleh dalam SPM 2015! Maka, episod memohon dan hadir ke temuduga akan bermula. Sama ada temuduga tajaan pelajaran mahupun kemasukan ke institusi pengajian. Career Cube menawarkan 2 produk untuk membantu pelajar mempersiapkan diri menghadapi temuduga;

  Captionless Image

  1. Mock Interview Script (hanya untuk alumni Career Cube)

  Transkrip ini merupakan sijil khas yang dikeluarkan oleh Career Cube yang menunjukkan usaha pelajar ke arah penambah baikan diri di dalam mock interview. Tidak kira apa jua tahap kompetensi anda, berikut merupakan kelebihan yang anda akan peroleh dengan adanya transkrip ini: +Ia memberikan kredibiliti tambahan terhadap penguasaan kemahiran temuduga oleh pelajar dengan melalui satu latihan intensif temuduga korporat; +Meningkatkan kebarangkalian potensi untuk pelajar diketengahkan; +Menerangkan tahap kompetensi pelajar kepada panel temuduga dengan kesungguhan yang ditunjukkan. ***Namun, ini bukan satu jaminan untuk mendapat tawaran.

  Captionless Image

  2. Handbook Career Cube (sesiapa sahaja boleh mendapatkannya)

  Ia adalah buku panduan interaktif untuk pelajar memulakan perjalanan menyambung pengajian. Mengandungi 5 topik penting di dalam pemilihan kerjaya, bermula dengan; + Mengenali kecenderungan dan minat diri; + Memilih kerjaya yang sesuai dengan minat; + Laluan pendidikan selepas SPM; + Jurusan khusus mengikut Universiti Awam; + Tip kemahiran ke temuduga.
  This is a required question

  Maklumat Pembayaran

  Pembayaran yuran untuk acara ini perlu dibuat ke akaun berikut: Nama: TRAINING CUBE INTERNATIONAL SDN. BHD. No. Akaun: 860-090-764-2 Bank: CIMB Bank No. GST: 000976740352
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  Terma & Syarat Pembayaran

  1) Pastikan nama dan kuantiti produk yang diisi pada borang pesanan adalah betul. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas kesilapan jenis dan kuantiti produk yang disebabkan oleh kesilapan pelanggan mengisi borang pesanan 2) Semua barang yang telah di jual tidak boleh dikembalikan kecuali berlaku kecuaian daripada pihak kami seperti kesilapan jenis produk, produk luput tarikh atau kuantiti. 3) Semua barang adalah dijamin sepenuhnya berada dalam keadaan yang baik semasa dipos, oleh itu pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan barang atas apa-apa jua sebab semasa dalam proses penghantaran oleh pihak Perkhidmatan Courier. 4) Kami akan memproses maklumat yang diberikan dan produk akan dihantar dalam tempoh 4 - 5 hari selepas pengesahan pembayaran dibuat.
Request edit access