Request edit access
Aanmeldformulier "Zonnige Bedrijven in de Achterhoek"
Leuk dat u interesse heeft! "Zonnige Bedrijven in de Achterhoek" is een programma waarbij bedrijven met daken groter dan 500 m² worden uitgedaagd om zonnepanelen te plaatsen. Samen kunnen we de Achterhoek -met energie uit de Achterhoek- energieneutraal maken. Ook stimuleren we de werkgelegenheid in de Achterhoek. Hiervoor hebben we ook bedrijven zoals die van u nodig!

Als u dit aanmeldformulier volledig en correct invult, kunt u in aanmerking komen voor een gratis quickscan voor zonnepanelen op uw bedrijfsdak(en).

Hoe gaat het verder nadat u het aanmeldformulier heeft ingevuld?

1. Uw ingevulde aanmeldformulier wordt door ons gecontroleerd op volledigheid;
2. U wordt door ons geïnformeerd of u in aanmerking komt voor een van de 50 gratis quickscans.
(De volgorde van binnenkomst van volledige en correct ingevulde vragenlijsten is bepalend);

3. Als u één van de 50 bedrijven bent, ontvangt u uw persoonlijke quickscan;
4. We nemen contact met u op om de quickscan te bespreken;
5. Uw dak(en) moet(en) worden gecontroleerd door een constructeur. De constructeur berekent of uw dak(en) de extra belasting van de zonnepanelen, zoals deze in uw persoonlijke quickscan is uitgerekend, kunnen dragen; *

Als uit zowel de quickscan als de constructieve check blijkt dat uw dak geschikt is, of geschikt gemaakt kan worden, komt u in aanmerking voor één van de 25 -gratis en onafhankelijke- vergelijken van de 3 businesscases. De volgorde van binnenkomst van een positief constructierapport is bepalend.

Voor daken met asbesthoudende dakbedekking wordt alleen een businesscase-vergelijk gemaakt als de asbesthoudende dakbedekking wordt gesaneerd. Het saneren hoeft niet daadwerkelijk uitgevoerd te zijn, maar we willen wel een schriftelijke bevestiging van de opdracht. De kosten voor het saneren van de asbesthoudende dakbedekking en de daaruit voortkomende werkzaamheden worden niet opgenomen in de businesscase-vergelijk.

Komt de constructeur tot de conclusie dat uw dak ongeschikt is voor zonnepanelen en kan het dak ook niet geschikt gemaakt worden? In dit geval krijgt u een deel van de kosten voor de rapportage vergoed. Deze vergoeding is de helft van de kosten voor de rapportage, met een maximum variërend tussen de €300,- en €500,- excl. BTW. Dit kan per deelnemende gemeente verschillen.

6. Uit de 50 quickscans worden voor maximaal 25 bedrijven -gratis en onafhankelijk- drie verschillende businesscases berekend, te weten: Zelf investeren; Anderen investeren; Coöperatief investeren;
7. Hierna volgt een adviesgesprek, waarin de verschillende businesscases worden besproken.
8. U kiest een businesscase waar u mee aan de slag gaat;
9. U wordt vrijblijvend gekoppeld aan een échte Achterhoekse installateur en/of aanbieder van zonnepanelen;
10. Aanvragen van de SDE+ bij RVO. Dit is alleen van toepassing als u nog geen beschikking van RVO heeft; *
11. Realiseren van een "Zonnig Bedrijf in de Achterhoek". *
12. Evaluatie van het proces.

* Deze onderdelen zijn niet opgenomen in het programma "Zonnige Bedrijven in de Achterhoek". U bent als deelnemend bedrijven zelf verantwoordelijk voor deze onderdelen. Dit betekent dat u zelf:
- opdracht geeft aan een constructeur voor de constructieve check;
- de aanvraag voor de SDE+ indient bij RVO;
- opdracht geeft voor het realiseren van de zonnepanelen aan de uitvoerende partij (installateur, investeerder, of coöperatie).

N.B. De quickscan en businesscases worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld en geven een zeer aannemelijk beeld van de mogelijkheden. Aan de quickscan en businesscases kunnen echter geen rechten worden ontleend.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dit programma wordt ondersteund door de deelnemende gemeenten en de Provincie Gelderland.

Email address *
Akkoordverklaring *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of AGEM. Report Abuse - Terms of Service