Request edit access
Meedenkavond Economische Visie
De gemeente Wierden roept alle ondernemers in de detailhandel, MKB en vrijetijdssector op om maandagavond 1 april mee te praten over een nieuwe economische visie. Deze visie raakt alle takken van ondernemerschap binnen onze gemeente en vormt de basis voor concrete uitvoeringsplannen. Kortom, dit is het moment om invloed uit te oefenen op de economische toekomst van Wierden!

Op 1 april bent u van harte welkom inde Burgerzaal van het gemeentehuis in Wierden. We beginnen de avond om 18.30 uur met soep en broodjes. Rond 19.00 uur beginnen we met het programma.

De economische visie richt zich op vier pijlers. Deze pijlers zullen het uitgangspunt vormen voor gesprekken aan verschillende tafels. Iedereen kan aansluiten bij twee onderwerpen die hij/zij interessant vindt. Hieronder kunt u zich aanmelden en aangeven over welke onderwerpen u graag meepraat.
Email address *
Naam *
Namens welk bedrijf/organisatie bent u aanwezig? *
Wat is uw functie?
Tijdens de avond gaan we aan verschillende tafels in gesprek over de vier pijlers waarop de economische visie is gericht. U kunt deelnemen aan twee onderwerpen. Kies hieronder maximaal twee onderwerpen waarover u wilt meepraten. *
Required
Om 18.30 uur beginnen we met soep en broodjes. Eet u mee? *
Als u speciale dieetwensen heeft, kunt u die hier doorgeven.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy