Request edit access
BUITENSPEELDAG 2017
Aanmelden buurtinitiatief Buitenspeeldag 2017

Hallo!

Hartstikke leuk dat u als buurtbewoner(s) het initiatief neemt om iets te organiseren voor de kinderen tijdens de Buitenspeeldag op woensdag 14 juni 2017. Dit wordt heel erg gewaardeerd.

Buitenspelen is natuurlijk gezond en heel leuk, maar kan ook voor meer saamhorigheid en ontmoeting zorgen in de buurt. Ook kunt u met uw initiatief aandacht vragen voor de verkeersveiligheid in uw straat of buurt. Het organiseren van een activiteit is in principe niet heel erg moeilijk.

Met behulp van dit formulier kunt u een buurtinitiatief indienen.

De gemeente en Stichting Welzijn Albrandswaard kunnen u ondersteuning bieden bij uw initiatief.

Budget
De gemeente Albrandswaard stelt per ingediend (en goedgekeurd) buurtinitiatief een budget beschikbaar van maximaal € 250,-
Meldingsplicht bij gemeente
Voor deze activiteit (buurtinitiatief) is geen vergunning nodig. Er is wel een meldingsplicht. Deze melding zal Stichting Welzijn Albrandswaard (SWA) voor u verzorgen op basis van de door u verstrekte gegevens.
Publiciteit
De organisatoren van het buurtinitiatief dienen zelf een pr campagne op te zetten. Vanuit SWA zal er via Facebook en een persbericht aandacht besteed worden aan de buitenspeeldag.
Ondersteuning
Vanuit SWA kunnen we de aangemelde initiatieven op beperkte schaal ondersteunen. Let wel: SWA organiseert de ingediende initiatieven NIET. SWA biedt alleen ondersteuning aan waar mogelijk en in overleg. Heeft u nog aanvullende vragen of hulp nodig, dan kunt u contact met ons opnemen via de mail: info@welzijnalbrandswaard.nl
Declareren
Indien uw initiatief door ons is goedgekeurd kunt u achteraf en op basis van een factuur (bonnen) een declaratie tot maximaal € 250,- indienen bij de gemeente.
Extra informatie m.b.t. organisatie
Voor extra informatie en promotiemateriaal gaat u naar: www.jantjebeton.nl/buitenspeeldag
Voorwaarden
Stichting Welzijn Albrandswaard (SWA) aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor de eventuele nadelige gevolgen die ontstaan bij de organisatie van het buurtinitiatief.

De Stichting Welzijn Albrandswaard en de gemeente Albrandswaard zijn niet verantwoordelijk voor het opruimen van achtergebleven zwerfafval. Dit dient de organisatie van het buurtinitiatief zelf te verzorgen.

Aanvulling vanuit de Gemeente
Het is van belang dat er altijd vrije doorgang voor de hulpdiensten is. De veiligheid op de weg en van het verkeer mogen niet in gevaar worden gebracht. Het doorgaande verkeer mag geen hinder ondervinden van de activiteiten.
De Buitenspeeldag is een acloholvrije dag.

Omschrijving buurtinitiatief en contactgegevens
Portland Kidz
Activiteit *
Omschrijving activiteit *
Omschrijf in een aantal zinnen wat u wilt gaan doen
Your answer
Tijdstip *
Van hoelaat tot hoelaat vindt de activiteit plaats?
Your answer
Straatnaam (ter hoogte van:) *
Locatie buurtinitiatief
Your answer
Aantal te verwachten deelnemers *
Your answer
Objecten *
Welke objecten worden er geplaatst? Denk bijvoorbeeld aan springkussen etc.
Your answer
Straatafzetting *
Indien u -Nee- antwoordt zijn er geen aanvullende eisen. Bij -Ja- is er sprake van een vergunning. Dit aanvraagtraject duurt langer (zo'n 6 weken) en hier zijn extra kosten aan verbonden. Houdt in de begroting rekening met een bedrag van € 20,- voor de vergunning.
Begroting *
Tot slot willen wij van u graag een overzicht van de kosten. Welke materialen etc.gaat u aanschaffen inhuren? Zoals aangegeven is er een budget beschikbaar van maximaal € 250,- per initiatief. Het staat u als organisatie vrij om voor bepaalde onderdelen een kleine eigen bijdrage te vragen van de deelnemers.
Your answer
Gegevens contactpersoon buurtinitiatief
Voor- en achternaam *
Your answer
Adres *
Your answer
Telefoon *
(op dit nummer bent u ook op de dag zelf bereikbaar)
Your answer
E-mailadres *
(let op dat uw e-mailadres juist is gespeld!)
Your answer
Tot slot
Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beoordelen.
Verder wensen wij u succes met de organisatie.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms