Request edit access
Hockey Rotselaar - paaskamp (4-18 jaar)
Van 4 tot en met 8 april 2022 kan je deelnemen aan het hockeykamp  op Hockey Rotselaar onder leiding van trainers van Dames 1/Heren 1 van KHC Leuven. Het is niet vereist om reeds over hockeyervaring te beschikken.

Het paaskamp gaat iedere dag door van 9-16u. 's Ochtends zijn wij aanwezig vanaf 8u30. Opvang tot 16u30.
Het is mogelijk om in te schrijven per dag met een minimum van 2 dagen.

Op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 april voorzien we speciaal voor alle U14 en U19 (geboortejaar 2009-2003) een driedaagse clinic (geen afzonderlijke dagen mogelijk).

Tijdens het kamp zal er aandacht besteed worden aan zowel basis- als meer geavanceerde technieken en er wordt ook een challenge & tornooi georganiseerd. De omkadering gebeurt door ervaren kwaliteitsvolle trainers. Deelnemers voorzien zelf een lunchpakket, versnaperingen, drinkbus, aangepaste kledij, een bitje, scheenbeschermers en sportieve schoenen.

De prijs voor het kamp bedraagt 180 euro voor een volledige week of 40 euro per dag (minimum van 2 dagen). De prijs voor de driedaagse clinic is 110 euro.
Uw inschrijving is pas definitief na betaling van het voorschot van  40 euro op rekening  BE34 0014 3922 7190 met vermelding “Hockey Rotselaar & naam van de deelnemer". Het overige saldo dient cash/payconiq betaald te worden de eerste dag van het kamp.

Vragen?

Stuur een mail naar hockeykampenjeromedekeyser@gmail.com
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ik schrijf me in voor *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy