Request edit access
Formular de inscriere Open Stage - Roaba de Cultura
Sunteti tineri artisti? Va place muzica? Aveti o trupa cu prietenii? Vreti sa ajungeti cunoscuti de un public divers, care sa rezoneze cu stilul vostru? Va asteptam la sesiunile Open Stage de la Roaba de Cultura. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de mai jos.

Ne place sa descoperim si sa ne imprietenim cu noi firi artistice - tocmai de aceea, sesiunile de Open Stage de la Roaba de Cultura vin in ajutorul artistilor care-si doresc sa creasca si sa se promoveze intr-un spatiu deschis in mijlocul Bucurestiului.

Roaba de cultura vine in aceasta vara cu o voce distincta si momente surprinzatoare. Locul perfect de relaxare pentru bucuresteni si o alternativa de petrecere a timpului liber, un festival al culturii in natura, din primavara pana-n toamna aduce muzica mai aproape de public.

Open Stage este un concept care vrea sa inlocuiasca clasicele jam session-urile cu o abordare fresh si sa scoata in fata tinerele talente. Ne dorim să aducem pe pajiștea Roabei atat artisti amatori, cat si profesionisti, din diferite genuri muzicale. Asa ca va asteptam sa va inscrieti in numar cat mai mare la sesiunile de Open Stage.

Va asteptam cu multa energie pozitiva si muzica pe masura!

Name *
Your answer
Phone *
Your answer
Email *
Your answer
Band Name *
Your answer
Link performance *
Your answer
Comment/Details
Your answer
Duration of performance in minutes *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms