Request edit access
Bli volontär på Agenda: Jämlikhet-redaktionen i Malmö
Genom att svara på samtliga frågor nedan och skicka in har du gjort din ansökan till att bli volontär för Agenda: Jämlikhet Malmö. Vi kommer att kontakta dig senast den 9/9. Intervjuer hålls sedan mellan den 11:e-15:onde september. Har du några frågor eller funderingar tveka inte att kontakta vår volontärsamordnare Marielle Sterner: marielle@agendajamlikhet.se eller på telefon 0708-902398.
Namn: *
Your answer
Telefon:
Your answer
E-mail: *
Your answer
1. Vem är du och vad gör du på dagarna? *
Your answer
2. Varför vill du engagera dig i Agenda: Jämlikhets redaktion? *
Your answer
3. Vilka erfarenheter och egenskaper har du som du tror kan komma till användning i jobbet som volontär? *
Your answer
4. Beskriv kort någonting du tycker är viktigt för att kunna jobba bra tillsammans i en grupp. *
Your answer
Agendan, Bloggen och Sociala medier
Agenda: Jämlikhets redaktion har tre olika huvudområden som vi arbetar med, som alla är lika viktiga delar för att nå vårt mål om att vara den självklara hemsidan för de som är intresserade av jämlikhetsfrågor.

AGENDAN: Agenda-gruppen jobbar med med att hitta jämlikhets- events att publicera i kalendern. Gruppen håller koll på allt grymt som händer i stan och tar emot tips.

BLOGGEN: Blogg-gruppen jobbar med att fylla bloggen med inlägg utifrån olika jämlikhetsteman som de tar fram. De har kontakt med bloggare, hjälper till med redigering och jobbar med att publicera inlägg för att lyfta de röster som sällan hörs.

SOCIALA MEDIER: Sociala medier-gruppen jobbar för att sprida innehållet på gbg.agendajamlikhet.se genom Facebook, Instagram och Twitter. De delar nyheter från Agendan och Bloggen, engagerar jämlikhets- intresserade följare och genomför kampanjer för att nå ut till fler!

5. Vad skulle du helst vilja jobba med och varför? Prioritera från 1-3 där nr 1 är det du helst vill syssla med. *
Kan du tänka dig att göra allt lika mycket klickar du i nr. 1 på alla.
Agendan
Bloggen
Sociala medier
Kommentera gärna dina prioriteringar ovan
Your answer
6. Övrigt som kan vara bra för oss att veta
Your answer
Agenda: Jämlikhets värdegrund
Dessa värderingar ska genomsyra all verksamhet inom föreningen. Alla verksamma inom föreningen ska känna till och följa dem. Detta gäller även alla samarbetspartners med Agenda: Jämlikhet.

1. Agenda: Jämlikhet strävar efter ett jämlikt samhälle där alla människor har samma rättigheter, skyldigheter och möjligheter inom alla väsentliga områden i livet.

2. Agenda: Jämlikhet menar att det behövs ett aktivt arbete för att förändra diskriminerande strukturer som skapar ojämlikhet.

3.Agenda: Jämlikhet vill att det ska vara enkelt för olika personer, organisationer och sociala rörelser att utbyta erfarenheter och strategier med varandra. Målet är inte att alla ska komma överens utan visa på den bredd som finns.

4.Agenda: Jämlikhet vill att det ska vara enkelt för alla som vill, att kunna engagera sig för jämlikhet. Både inom jämlikhetsrörelser i stort och inom Agenda: Jämlikhets organisation

Jag har läst och ställer mig bakom Agenda: Jämlikhets värdegrund *
Vill du bli medlem i föreningen Agenda: Jämlikhet? *
Som volontär får du automatiskt ett gratis medlemskap i Agenda: Jämlikhet. Detta innebär inga förpliktelser men ger rösträtt på föreningens årsmöte.
Jag kan vara med på utbildningshelgen den 17:onde september i Malmö *
Utbildningen är obligatorisk för alla volontärer, oavsett tidigare erfarenhet. Utbildningen kommer hållas lördagen den 17:onde september kl. 11-17 (lunch ingår).
Jag har tillgång till dator som jag kan använda i egenskap av volontär *
Det krävs inga speciella program utan tillgång till en dator med internetuppkoppling räcker. Du ska kunna använda den minst 2-3 timmar var tredje vecka.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service