Request edit access
Inscripció Ciència en Família 2017
Sou una família amb curiositat per la ciència? Voleu descobrir plegats els secrets que s’amaguen al Campus del Baix Llobregat? Voleu compartir una tarda en família als laboratoris i instal·lacions de la UPC a Castelldefels? No us podeu perdre les activitats de “Ciència en Família!”

Us proposem una nova activitat que us aproximarà a les àrees de coneixement del campus del Baix Llobregat des d'una perspectiva divulgadora, amena, divertida i pràctica. Segurament heu tingut ganes algun cop de participar en els tallers que venim oferint des de fa anys per a l'estudiantat d'ESO i BATX. Ara en teniu l'oportunitat. L'objectiu és passar una bona estona aprenent, en un ambient distès, universitari i molt participatiu!

Nom
Your answer
Cognom 1
Your answer
Cognom 2
Your answer
Edat
Your answer
Sexe
Adreça
Your answer
Codi Postal
Your answer
Població
Your answer
Centre en el que estudies
Your answer
Telèfon
Your answer
Mòbil
Your answer
Correu electrònic
Your answer
INSCRIPCIÓ ALS TALLERS CIÈNCIA EN FAMÍLIA
Cal que marquis aquells tallers en els que estàs interessada / interessat , en l'horari que et convingui.
PLACES EXHAURIDES - Dimarts 27 de juny: Introducció a la fabricació digital 3D: impressió 3D i talladores làser
Descobreix els secrets de les impressions en 3D i fes el teu propi modelatge. Taller impartit per Tinkerers Lab, innovadora empresa de fabricació digital ubicada a l'edifici RDIT.
PLACES DISPONIBLES - Dijous 29 de juny. Vine a descobrir els horts sense sòl.
El sòl conté els nutrients necessaris per al cultiu de les plantes en els horts normals. En aquest taller prescindirem del sòl aportant els nutrients de manera diferent, mitjançant una sol·lució nutritiva que dotarà a les plantes dels elements necessaris per al correcte creixement.
Crearem un prototip funcional d'hort hidropònic amb material reciclat mentre aprenem alguns principis bàsics d'absorció d'aigua, nutrició mineral i intercanvi de gasos.
Quantes persones sou? Número adults + número infants/joves
Your answer
PLACES EXHAURIDES - Noves insripcions en llista d'espera Dimarts 4 de juliol. Simulador de vol: convertiu-vos en pilots per un dia!
Farem un vol virtual mitjançant un simulador de vol construït per estudiants de l’EETAC. Dins la cabina d’una avioneta real, l’objectiu principal de l’activitat és que conegueu de prop els principis bàsics que permeten el vol i amb els instruments de l’avió (comandaments de vol, indicadors de cabina, en definitiva, tota la aviònica) que permeten el control de l’aparell. Es
podrà escollir l’aparell, els aeroports d’enlairament i aterratge i el pla de vol
PLACES EXHAURIDES - Dijous 6 de juliol. Smart xeff: La ciència de la cuina. Aprèn les tècniques que triomfen a la cuina dels grans restaurants!
Al Campus col·laborem per desenvolupar tècniques i coneixements que s'incorporen a les cuines dels millors restaurants del món. Saps què són les esferificacions? Les liofilitzacions? La cuina a baixa temperatura? Com afecten aquests processos de transformació les propietats organolèptiques dels aliments? Tot això i molt més ho pots descobrir en aquest nou taller de la mà de l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona.
En compliment del que estableixen la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre sobre protecció de dades de caràcter personal i el Reial Decret que aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades obtingudes, per mitjà d’aquest formulari, seran tractades i quedaran incorporades als fitxers de la UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA, per du a terme una gestió correcta d'aquesta activitat i poder informar posteriorment a les persones inscrites sobre els estudis de la nostra Universitat i d'activitats d'informació i orientació organitzades per la UPC o en les quals hi participi. Tanmateix, us informem que podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel∙lació i oposició davant la Unitat Transversal de Gestió del Campus del Baix Llobregat de la UPC, amb domicili C/Esteve Terradas, 10, a l’adreça electrònica: cbl.relacions.externes@upc.edu
Gràcies per inscriure't! T'enviarem una confirmació de la inscripció per correu electrònic. Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a través del correu: cbl.relacions.externes@upc.edu
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms