Request edit access
TALLER CREACIÓ COOPERATIVES
TALLER “CREACIÓ DE COOPERATIVES”

L’Agència de Desenvolupament del Ripollès organitza conjuntament amb l’Ateneu cooperatiu de les terres gironines i la Xarxa local de la XES al Ripollès, un taller per a donar a conèixer la figura jurídica de la cooperativa a persones emprenedores i autònoms.
El taller “Creació de cooperatives” tindrà lloc a l’Agència el dijous 17 de maig de 10 a 12h, i serà conduït per Sandra Teixidor de l’Ateneu Cooperatiu de les Terres Gironines, que és una iniciativa del programa Aracoop, del Departament de Treball, Afers socials i Familia i finançat pel Ministeri de Empleo y Seguridad social. Els Ateneus coopeartius volen ser un espai de trobada, aprenentatge i reflexió col·lectiva, cooperació i transformació social, i esdevenir un espai de referència al territori i la porta d’entrada de tots els recursos de l’economia social.
http://ateneucoopgi.org/
L’Agència de Desenvolupament del Ripollès és entitat col.laboradora al territori de l’Ateneu Cooperatiu de les Terres Gironines: http://ateneucoopgi.org/qui-som/collaboradors/
L’activitat s’enmarca dins de la programació de la XES Ripollès “Primavera cooperativa”

A la XES al Ripollès ens trobem persones que creiem que una altra manera de fer economia, i per tant , satisfer les necessitats, és possible i necessària. Defensem un sistema econòmic respectuós amb les persones, el medi ambient i els territoris que funciona sota criteris democràtics, d’horitzontalitat, transparència, equitat i participació.

http://xarxeslocals.xes.cat/ripolles
http://www.xes.cat

NOM *
Your answer
COGNOM 1 *
Your answer
COGNOM 2
Your answer
DNI *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
EMPRESA
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms