Request edit access
Coach Marketing Café | Előregisztráció
Indul a COACH MARKETING CAFÉ!

Szeretnénk, ha az Önfejlesztők Háza Szakmai Közösségének tagjai számára olyan marketingtudást adni, amiből saját presztízsük és ügyfeleik számát növelni tudják, miközben értékes kapcsolatokra tesznek szert. A korán érkezőknek az interaktív marketing előadás előtt van idejük egy finom kávé mellett beszélgetni. Várunk szeretettel Szabó Valériával, a FlyFunnels alapítójával, aki márkaépítő marketing tanácsokat ad Nektek 2019 hátralévő hónapjaiban és 2020 első felében.

2019 - A márkaépítés éve

Szedd velünk darabokra és ültesd gyakorlatba lépésről-lépésre a Coach Marketing Suli szakértői márkaépítő képzését!

Az Így építs profi személyes márkát című Coach Marketing Suli workshopról a vártnál is pozitívabb visszajelzés érkezett, amit köszönünk Nektek! ;-)

Mivel túl gyorsnak éreztétek a Coach Marketing Suli 5x2 hetes képzési ciklusát, darabokra szedjük a márkaépítést, és 2019 végére, 2020 első félévére tűztük ki a profi szakértői márkaépítés anyagának feldolgozását. A Coach Marketing Café tehát idén a márkaépítésről szól.

További jó hír, hogy a képzési díjból is gyököt vontunk, így most már minden adott ahhoz, hogy megvalósítsd a saját márkád felépítését a való életben.

TÉMAKÍNÁLAT:

1. ÉPÍTS MÁRKÁT A HONLAPODDAL
2. ÉPÍTS MÁRKÁT A BLOGODDAL

Emlékszel? A profi márkaépítéshez kommunikálnod kell a szakmai, szolgáltatási és emberi értékeidet. Készülj fel, hogy a Coach Marketing Café ezen alkalmán kész blogcikket fogsz írni a szakmai és szolgáltatási értékeidről. És nemcsak az evidens témákról! Mondd el a leendő klienseidnek, amit mindenképp hallaniuk kell, méghozzá úgy, hogy el is érd tartalmaiddal a kitűzött céljaidat.

Ha még nincs blogod, akkor is gyere, mert a blogon kívül még legalább 3 felületen kommunikálhatod az értékeidet bejegyzés formájában.

3. ÉPÍTS MÁRKÁT LEAD MAGNETTEL

Minden kommunikál rólad valamit, ezért bármit csinálsz, márkát építesz. Légy ebben tudatos, és építs márkát az ingyenes lead magneteddel is. Hogyan legyen márkaépítő a csalid? Hogyan csinálj kedvet a fizetős szolgáltatásaidhoz? Tanuld meg a decemberi Coach Marketing Café-n, és élvezd, ahogyan megtalálnak az ideális klienseid!

Ha van lead magneted, hozd el, hadd tuningoljuk még márkaépítőbbé együtt. Ha egyelőre csak tervezed, vagy még ötleted sincs lead magnetre, akkor igazán aranyat ér számodra a decemberi Coach Marketing Café!

Használd a közösség erejét, és a FlyFunnels szisztémát. Készítsd fel a marketinged év végére, és legyen 2020 az eddigi legjobb éved!

A Coach Marketing Café délelőttök menete:

09:30 - Kapunyitás
09:30 - 10:00 Kávé és kapcsolatépítés
10:00 - 12:00 Marketing workshop: résztvevők főoldalának kisorsolása és elemzése
12:00 - 12:30 Körbevezetés, ismerkedés

A Coach Marketing Café díja: 3.000 Forint/alkalom, mely tartalmaz egy friss gépi őrlésű kávét, vagy teát a hétfő reggel tökéletes kezdéséhez.
Email address *
Előregisztráció témánként *
Jelöld azt, amelyik a leginkább érdekel és amint összegyűlik rá a megfelelő számú jelentkező, kitűzünk egy dátumot rá!
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy