Request edit access
Ilmoittautuminen lapsi ja aikuinen -leirille 10.-12.8.2018
HUOM! Leiri on tällä hetkellä täynnä, mutta voitte ilmoittautua varasijalle jonoon. Ilmoitamme, jos paikkoja vapautuu!

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Adoptioperheet ry:n ja Lasten Kesä ry:n yhteiselle lapsi ja aikuinen -leirille Hauhon Lomakeskuksessa. Leiri on suunnattu yli 6-vuotiaille lapsille ja heidän huoltajille tai läheisille aikuisilleen.

Yhteistyökumppanillamme Lasten Kesä ry:llä on kymmenien vuosien kokemus lasten leiritoiminnan järjestämisestä, joten tarjolla on ikätasolle sopivaa ohjelmaa. Leirin ohjelmaan kuuluu erilaisia leiriaktiviteetteja yhdessä ja erikseen. Mukana leirillä on Adoptioperheet ry:n ja Lasten Kesän työntekijöitä.

Leiri järjestetään 10.-12.8.2018. Ilmoittautuminen leirille päättyy 8.7.2018.

Hauhon Lomakeskus sijaitsee Hämeenlinnassa, ajomatkaa on noin puolitoista tuntia Helsingistä ja tunti Tampereelta. Lomakeskuksella on sisämajoitustilat ja runsaasti erilaisia sisä- ja ulkotoimintatiloja. Paikkoja leirille on rajoitetusti. Vetäjinä toimivat Lasten Kesän kokeneet leiriohjaajat.

Postitamme leirikirjeen ilmoittautuneille laskun yhteydessä kesäkuusta 2018 alkaen.

Leirin hinta täysihoitoineen on Adoptioperheet ry:n jäseniltä 89e / hlö ja ei-jäseniltä 130e / hlö. Hinta on sama lapsille ja aikuisille. Järjestämme yhteiskuljetuksen leirille Hämeenlinnan rautatieasemalta. Menopaluu-kuljetuksen hinta on 14 euroa.

TERVETULOA LEIRILLE! :)

Lisätietoa:
Lasten Kesä ry:stä ja Hauhon Lomakeskuksesta, toimisto(a)lastenkesa.fi tai 050 400 1992.
Lisätietoja Adoptioperheet ry:stä: hanna-kaisa.virtanen(at)adoptioperheet.fi tai 045 1869300

Adoptioperheet ry säilyttää ilmoittautuneiden tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen alla määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti:
- Leirin osallistujien rekisteröinti
- Leiritoiminnan toteuttaminen
- Vakuutustietojen välittäminen vakuutusyhtiölle
- Analysointi ja tilastointi

Adoptioperheet ry:n rekisteriseloste: http://www.adoptioperheet.fi/sites/default/files/liitetiedostot/rekisteriseloste_171113.pdf

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Lasten Kesä ry. Report Abuse - Terms of Service