Request edit access
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κυπρίων Νέων - Young European Parliament Cyprus
Το Διοικητικό Συμβούλιο του The European Cyprus Society διοργανώνει μεταξύ 5-6 Απριλίου 2019 στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κυπρίων Νέων - Young European Parliament Cyprus.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κυπρίων Νέων - Young European Parliament Cyprus αποτελεί μία πρωτότυπη προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η οποία απευθύνεται στους νέους και νέες της Κύπρου ηλικίας 18-35 ετών. Οι νέοι και νέες Ευρωβουλευτές ανταλλάζουν ιδέες και απόψεις ανά επιτροπή και ψηφίζουν τις προτάσεις τους στην ολομέλεια. Το υλικό προετοιμασίας για την προσομοίωση θα δοθεί από τους διοργανωτές πριν την έναρξη του προγράμματος. Κύριοι στόχοι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Κυπρίων Νέων είναι η ενημέρωση της Κυπριακής νεολαίας για τις διαδικασίες λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και την λήψη αποφάσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η κατάρτηση των νέων της Κύπρου περί Ευρωπαϊκών ζητημάτων της επικαιρότητας, και η ενίσχυση της φωνής των νέων της Κύπρου στην Ευρώπη. Ενόψει και των Ευρωπαϊκών εκλογών οι οποίες θα διεξαχθούν στην Κύπρο την Κυριακή, 26 Μαϊου 2019, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κυπρίων Νέων - Young European Parliament Cyprus έχει ως συνολικό στόχο την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση της Κυπριακής νεολαίας για την εκλογική διαδικασία έτσι ώστε να μετέχουν ενεργά στις προσεχείς Ευρωεκλογές.

Η όλη προσομοίωση στηρίζεται ενεργά από τον Ελληνικό Οργανισμό Πολιτικών Επιστημόνων και την ELSA Cyprus. Ακαδημαϊκός συνεργάτης: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας - University of Nicosia.

ΓΛΩΣΣΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Το κόστος συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κυπρίων Νέων - Young European Parliament Cyprus ανέρχεται στα είκοσι (20) Ευρώ και θα καταβάλλεται με την επιτυχή επιλογή των συμμετεχόντων.

* ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.

(Προθεσμία αιτήσεων: 24 Μαρτίου 2019, 23:59).

Ονοματεπώνυμο *
Your answer
Τηλέφωνο *
Your answer
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο (Email) *
Your answer
Διεύθυνση *
Your answer
Ημερομηνία Γέννησης *
MM
/
DD
/
YYYY
Επιθυμώ να συμμετέχω ως: *
Γιατί επιθυμείτε να συμμετέχετε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κυπρίων Νέων - Young European Parliament Cyprus; Τι πιστεύετε ότι θα αποκομίσετε από τη συμμετοχή σας αυτή; (Μέχρι 300 λέξεις). *
Your answer
Σας παρακαλούμε όπως αναφέρετε εν συντομία το βιογραφικό σας (Μέχρι 150 λέξεις). *
Your answer
Σας παρακαλούμε όπως επιλέξετε την πρώτη επιλογή επιτροπής στην οποία επιθυμείτε να συμμετάσχετε. *
Εξηγήστε τους λόγους για τους οποίους ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή στην συγκεκριμένη επιτροπή εργασίας και πώς θα μπορούσατε να συνεισφέρετε στη διεξαγωγή εργασιών της επιτροπής αυτής. Αναφερθείτε επίσης σε οποιαδήποτε συνάφεια μπορεί να υπάρχει ανάμεσα στην ακαδημαϊκή ή/και εργασιακή σας εμπειρία και στην επιτροπή προς την οποία εκδηλώνετε ενδιαφέρον. (Μέχρι 200 λέξεις) *
Your answer
Σας παρακαλούμε όπως επιλέξετε την δεύτερη επιλογή επιτροπής στην οποία επιθυμείτε να συμμετάσχετε. *
Εξηγήστε τους λόγους για τους οποίους ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή στην συγκεκριμένη επιτροπή εργασίας και πώς θα μπορούσατε να συνεισφέρετε στη διεξαγωγή εργασιών της επιτροπής αυτής. Αναφερθείτε επίσης σε οποιαδήποτε συνάφεια μπορεί να υπάρχει ανάμεσα στην ακαδημαϊκή ή/και εργασιακή σας εμπειρία και στην επιτροπή προς την οποία εκδηλώνετε ενδιαφέρον. (Μέχρι 100 λέξεις) *
Your answer
Πρακαλούμε όπως διαβάσετε τους όρους συμμετοχής και κανονισμούς προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων έτσι όπως παρατίθενται πάρακάτω και όπως δώσετε ρητή συγκατάθεση ότι συμφωνείτε με αυτούς καθώς και ότι αποδέχεστε την συλλογή, διαφύλαξη και επεξεργασία των δεδομένων αυτών από τους οργανωτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Κυπρίων Νέων - Young European Parliament Cyprus για την διεξαγωγή και υλοποίηση του προγράμματος αυτού. *
Required
Κόστος Συμμετοχής *
Required
Όροι & Κανονισμοί Συμμετοχής
Για την καλύτερη διοργάνωση του παραπάνω προγράμματος, θα πρέπει οι συμμετέχοντες να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής καθώς και το ποσό των είκοσι (20) ευρώ, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του διήμερου προγράμματος. Ωστόσο, κανένα καταβεβληθέν ποσό δεν δύναται να επιστραφεί σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής.

Επιπλέον, παρακαλούνται θερμά, όπως οι συμμετέχοντες επιδείξουν κόσμια διαγωγή κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε διαιώνιση ή ενθάρρυνση παρεμβάσεων οποιασδήποτε φύσεως, οι οποίες προωθούν πολιτικά ταυτοποιημένες απόψεις ή/ και πρακτικές. Οποιοσδήποτε προβαίνει σε τέτοιου είδους δηλώσεις ή/ και πρακτικές με οποιοδήποτε μέσο θα αποβάλλεται αυτοδικαίως από το πρόγραμμα χωρίς να του παραχωρείται οποιοδήποτε άλλο δικαίωμα το οποίο δύναται να συνοδεύει την αίτηση υποβολής συμμετοχής του.

Οι απόψεις και εισηγήσεις οι οποίες απορρέουν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κυπρίων Νέων – Young European Parliament Cyprus σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύουν και δεν αντιπροσωπεύουν τον Μη-Κυβερνητικό Οργανισμό The European Cyprus Society ή τα μέλη του.

Συλλογή και Επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων
Το The European Cyprus Society, ως κεντρικός διοργανωτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Κυπρίων Νέων - Young European Parliament Cyprus, φροντίζει για τη θεμιτή και νόμιμη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Για την συμμετοχή σας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κυπρίων Νέων - Young European Parliament Cyprus θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνο σας, καθώς και η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Η παροχή των προσωπικών αυτών σας δεδομένων γίνεται μέσω της συμπλήρωσης και υποβολής της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας.

Τα δεδομένα που συλλέγονται είναι συναφή, πρόσφορα και όχι περισσότερα από όσα απαιτούνται ενόψει των σκοπών επεξεργασίας για τους οποίους συλλέγονται.

Το The European Cyprus Society θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κυπρίων Νέων - Young European Parliament Cyprus καθώς και για την διεξαγωγή και υλοποίηση της δράσης αυτής.

Το The European Cyprus Society θα συλλέξει και επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα αποκλειστικά και μόνο για τους προαναφερόμενους σκοπούς και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των σκοπών αυτών.

Τα εν λόγω δεδομένα διατηρούνται μόνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να πραγματοποιηθούν οι σκοποί συλλογής και επεξεργασίας και συγκεκριμένα μέχρι ένα μήνα μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της αίτησης συμμετοχής και μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος εάν η υποβολή αίτησης έχει επιτύχει. Στην συνέχεια τα δεδομένα διαγράφονται με ασφαλή τρόπο.

Τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται από οποιαδήποτε λανθασμένη χρήση, αλλοίωση, διάδοση, γνωστοποίηση ή τυχαία αθέμιτη διαγραφή και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

Αναφορικά με την υποβολή αίτησης συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κυπρίων Νέων - Young European Parliament Cyprus έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε οποιαδήποτε στιγμή όπως διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση του The European Cyprus Society.

Η δυνατότητα συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κυπρίων Νέων - Young European Parliament Cyprus απευθύνεται σε άτομα 18-35 ετών. Εάν διαπιστωθεί ότι έχουν συλλεχθεί οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο, κάτω των 18 ετών, οι πληροφορίες θα διαγράφονται το συντομότερο δυνατόν.

The European Cyprus Society
Ο Μη-Κυβερνητικός Οργανισμός The European Cyprus Society αποτελεί επιστηµονική µη-κερδοσκοπική, µη-κυβερνητική οργάνωση, με στόχο την ανάπτυξη δράσεων σε ζητήµατα Νεολαίας, Ευρωπαϊκών & Διεθνών Σχέσεων, Πολιτικής και Διασποράς, οι οποίες απευθύνονται στους νέους και νέες της Κύπρου. Ο Μη-Κυβερνητικός Οργανισμός The European Cyprus Society ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2016 στη Λευκωσία.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service