Request edit access
Maatschappelijk initiatief in de gemeente Voorst
De gemeente Voorst geeft (nieuwe) maatschappelijke initiatieven graag een zetje. De coördinator maatschappelijke initiatieven hoort daarom graag van jouw initiatief.
Een maatschappelijk initiatief: wat is dat?
Bij een maatschappelijk initiatief start één persoon en/of een groep mensen een proces om (al dan niet tijdelijk) iets voor elkaar te krijgen. De bedoeling van het initiatief is vaak om samen het dorp, de buurt en/of de straat gezelliger, sportiever, mooier, groener, schoner en/of veiliger te maken. Een initiatief kan op allerlei manieren ontstaan en vervolgens gedragen worden. Het uitgangspunt daarbij: initiatiefnemers geven zelf aan welke stappen in het proces worden gezet.
Ondersteuning via de gemeente: hoe werkt dat?
De gemeente kan jouw initiatief op verschillende manieren ondersteunen. Dat is afhankelijk van je vraag en wensen. Om daar alvast meer zicht op te krijgen vragen we je om dit formulier in te vullen. Dat vraagt ongeveer 5 minuten. Denk niet te lang na over de antwoorden op de vragen: het hoeft echt niet perfect. De bedoeling is vooral dat we een eerste indruk krijgen van het initiatief.

Na het verzenden neemt Chris Frencken, de coördinator maatschappelijke initiatieven bij de gemeente Voorst, zo snel mogelijk contact op om het initiatief samen verder te bespreken. Ook kan hij je waar nodig in contact brengen met zijn collega's. Chris is zelf bereikbaar op telefoonnummer 06-50438652 of via de mail: c.frencken@voorst.nl.

Klik hieronder op ´Volgende´ en ga naar de vragenlijst!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service