Sisällysluettelo

Jalkkiksen peruskäyttö        1

IN/OUT-kutsuun vastaaminen        1

Kalenteri outlookiin/kännykkään        1

Omien yhteystietojen päivitys        2

Oma jalkkis-tunnus pelaajalle        2


Jalkkiksen peruskäyttö

 

Jalkkikseen kirjaudutaan sivulla: https://jalkkis.net/

Jalkkisesta lötytyy myös riisutumpi mobiiliversio. Tämä löytyy osoitteesta http://m.jalkkis.net/

 

Jalkkiksen peruskäyttöohjeet löydät Jalkkisen sivulta https://jalkkis.net/ProdArea/UserGuides.aspx

 

IN/OUT-kutsuun vastaaminen

 

Tapahtumat, joihin pitää vastata joko IN tai OUT näkyvät Jalkkiksen etusivun ylälaidassa. Tapahtumaan pitää vastata IN tai OUT määräaikaan mennessä. Sen jälkeen vastausta ei voi enää muuttaa. Mikäli suunnitelmat muuttuvat pyydetään olemaan yhteydessä WhatsAppilla.

Kalenteri outlookiin/kännykkään

 

Jalkkiksen tapahtumat voi tuoda oman outlookiin/google calendariin/kännykään PÄIVITTYVÄNÄ kalenterina. Tuo tehdään siellä "Asetukset & salasana" -sivulta, jossa voi "Luo linkki" -painikkeella luoda itselleen kalenteriohjelmaa varten kalenterilinkin.

Esim. googlen kalenteriin tuon voi sitten tuoda valitse vasemmasta laidasta 'Muut kalenterit' -kohdassa pudotusvalikosta 'Lisää URL-osoitteena' -> liitä kopioimasi linkki ja paina 'Lisää kalenteri'

 

Se jalkkiksessa paremmin esillä olevan "Voit ladata omat tapahtumat iCal tiedostona, tallettaa sen ja viedä toiseen kalenteriisi." kautta tuodut tapahtumat eivät päivity mahdollisten muutosten jälkeen. Eli sitä ei kannata käyttää.

 

Omien yhteystietojen päivitys

Omat tiedot -> Avaa (omat tai pelaajan kohdalta) -> Muuta

Ota yhtyettä joukkeenjohtajaan jos jalkkiksessa on vain toisen huoltajan tiedot ja haluat että jalkkikseen toinenkin huoltaja lisätään. (viestiin henkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero).

Oma jalkkis-tunnus pelaajalle

Joukkueenjohtaja voi myös perustaa pelaajalle oman jalkkis-tunnuksen mikäli halutaan, että pelaaja itse pääsee merkkaamaan IN/OUT tapahtumiin. Tätä varten pojalla pitää olla oma sähköpostiosoite.

Käykää ensin lisäämässä pelaajan yhteystietoihin oma sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Omat tiedot -> Avaa (omat tai pelaajan kohdalta) -> Muuta

Laittakaa sen jälkeen viestiä joukkeenjohtajalle niin hän lähettää jalkkiksesta kyseiseen sähköpostiosoitteeseen rekisteröitymisviestin, jossa linkki, jolla pelaaja voi perustaa itselleen käyttäjätunnuksen ja asettaa salasanan.