Published using Google Docs
O nama - Parče | sočno drugačije
Updated automatically every 5 minutes

                                                  Forma za naručivanje     O nama    Kontakt


O NAMA


Parče je nova vrsta pita, za sve koji žele originalan, kvalitetan i zdrav obrok jedinstvenog sastava i ukusa, pogodan za sve, uključujući vegetarijance i vegane, sa isporukom na željenu adresu, u vreme koje vama odgovara.

Parče nije gibanica. Nije savijača. Nije gužvara. Nije žu-žu. Nisu pogačice i nisu kiflice.

Parče je sočno drugačije.

Mi smo Biljana i Dejan, sestra i brat koji su napravili Parče. Krenuvši davno od jedne domaće pite na jednom rođendanu, preko raznih eksperimenata sa klasičnim i nekim novim ukusima, neobičnim za pite kakve ih znamo, Parče danas predstavlja jedan nov proizvod u segmentu pita.

Pesto sos od bosiljka, ili od sušenog paradajza, pesto sos od tartufa, Honey Mustard sa crvenim lukom, samo su deo ponude kojima Parče prevazilazi ustaljene šablone doručka, ali i pokazuje da pite mogu biti mnogo više od samog doručka.

Svojim originalnim i raznovrsnim kombinacijama, Parče predstavlja nesvakidašnje, sočno drugačije rešenje za proslave rođendana i drugih važnih događaja sa porodicom i najbližim prijateljima.

Zaboravite dugotrajna i iscrpljujuća pripremanja hrane, već posvetite vaše vreme pravim stvarima. Naručite Parče i iznenadite Vaše goste novim gurmanskim horizontima!

Drugi o nama

IZUM SESTRE I BRATA: Nije pita, nije pica, ni gibanica, to je sočno i drugačije – to je Parče (MojNoviSad.com)

Digitalno prisustvo malih i mikro preduzeća: Predstavljamo 12 lokalnih biznisa i zašto je način prodaje važan (Nedeljnik.rs)


Politika privatnosti i uslovi korišćenja  |  FB IG