‘Danubiando’ Budapesti Tangó Fesztivál 2012

A negyedik Danubiando Budapesti Tangó Fesztivál szép lassan kinőtte magát egy Európa-szerte ismert és keresett rendezvénnyé. Az alapötlet két dologra épült és ez azóta sem változott: Budapestre akarjuk csábítani a világ tangósait, hogy táncolhassunk velük (illetve tanulhassunk tőlük), valamint el akarjuk érni, hogy a szakmai programon túl a megismerjék a várost és az embereket.

2012-ben hagyományainkhoz híven lesz újra Budapest Tangó Maraton, a délutáni Tangó Cafék, esténként milongák, afterparty-k és workshopok. Az időpont sem lesz nagy meglepetés: a szabadságot augusztus végére érdemes beirányozni. Ami viszont új: a szemináriumok (egybefüggő, többnapos, 8-16 órát magukba foglaló mesterkurzusok), két új zseniális tanárpáros és persze rengeteg új táncos a világ minden tájáról!

A világ minden táját szó szerint kell érteni, hiszen már tavaly is több mint 42 országból érkeztek Budapestre táncosok, az Antarktiszon kívül minden kontinensről. A fesztivál nemzetközi közösségének lingua francája és ezért a weboldal nyelve ismét az angol, az oktatást is angolul fogják tartani a mesterek, ahogyan eddig is. Az alábbiakban azonban szeretnénk egy kis segítséget nyújtani a magyar tangósoknak a weboldallal és pár, csak magyarok számára nyitott lehetőséggel kapcsolatban.

A weboldal szerkezete hasonló a tavalyi elrendezéshez, de egyszerűbb lett. Táblázatokba szedtük a legfontosabb adatokat, a képsorokban pedig az első képre kattintva indul a sorozat és a képek alatt találhatóak a részletesebb információk.

A regisztrációval kapcsolatosan fontos tudni:

Fizetéssel és lemondással kapcsolatosan fontos tudni:

Részletfizetés

Készpénz- és utalványfizetés helyszínei és nyitvatartása