Aquest document és per a que, qui vulgui, el pugui fer servir com a esborrany de l’acta que aixecarem el dia 20,  les famílies que han fet préstec a la biblioteca de primària conjuntament amb la gent de la Comissió de la biblioteca que hi pugui assistir.

També serveix per a que qui no hi pugui anar, deixi directament la seva valoració.

MOLTES GRÀCIES.

Els hi anirà bé venir, per ara,  el dilluns 20 a les 14:30: Fatoumata, Alba Carrasco, Tere, Sandra,


Núria ( mare Albert de 3r i Júlia P-5)

Hola, jo tampoc hi puc ser el dilluns a les 14.30 hores. Però aprofitant les noves tecnologies passo la meva valoració.

 

El poder compartir una estona amb el teu fill i els seus companys sempre es positiu i veuen com la família col.labora amb l'escola. Aquest any però he trobat un punt feble el fet de que le préstec fos tan distanciat en el temps - cada 3 o  4 setmanes-  no dóna continuïtat i fa que no ho tinguis tan present i això ha portat a oblits. Sinó potser setmanalment la periodicitat hauria de ser quinzenal.

 


 Sònia Carrasco (mare Adrià de 2n.

Jo treballo en aquesta hora, però per endavant us puc dir que és una experiència que he compartit amb vosaltres des de p3, que ha valgut la pena i que és una manera de conèixer i que et coneguin els nens i nenes companys del teu fill.

 


Rosa Bach Vilardell (mare Mariona)

Jo no podré venir perquè treballo, però valoro l'experiència com a molt positiva perquè ens permet participar una mica més a la nostra escola, conèixer-nos millor amb les altres mares que hi han participat (és molt trist, però a primer només érem mares) i també als companys de classe dels nostres fills. I a més als nostres fills els fa una il·lusió brutal cada vegada que venim.

 


Celeste Parramón (mare  Laia i Marc)

Jo tampoc no hi podré ser perquè treballo fins les 15 h. Valoro novament la iniciativa com a molt positiva. M'encanta veure als meus fills relacionant-se amb altres persones a l'escola. També és gratificant per a mi el veure les seves caretes contentes quan et veuen allà assegut ajudant als seus companys. Penso que han sigut pocs dies però no es podia disposar de més. No sé si l'any que ve us plantegeu continuar o no amb el prèstec de pares. També penso que està molt bé l'alternativa de la Sílvia de fer d'ajudant,  arreglant, folrant llibres, etc, i per l'escola és una ajuda. Gràcies Montse, per deixar-nos entrar al dia a dia dels nostres fills, com sempre. Una abraçada.


Enric i Eva

Hola Montse;

Nosaltres tampoc podrem ser-hi. La veritat és que quan es demana una

valoració, sempre s'intenta veure els aspectes positius i buscar els

aspectes a millorar per anar avançant. En aquest cas, la nostra valoració

es ràpida i senzilla, nosaltres només hi veiem coses positives.

Estar a prop dels nostres nens/es.

Donar un missatge positiu al fet lector, escola i família junts de la mà.

I aprofitar l'oportunitat que ens oferiu per col·laborar amb l'escola.

Gràcies per deixar-nos compartir aquesta experiència.


SONIA SARRAT GRASA

Hola Montse:

La meva opinió és molt semblant a la de la Núria, penso que hi ha massa distància entre vegades que et toca el préstec, això fa que sigui fàcil l'oblit. Penso que es millor fer-ho seguit les vegades que et toqui, per exemple, dues setmanes seguides o les que siguin, però no deixar passar tant temps entre una i l'altra.

 

Per la resta, penso que és una iniciativa que s'ha de mantenir, perquè integra a les famílies dins de l'escola i als nens els hi agrada molt veure que els pares estan encarregats d'una tasca a l'escola. Penso que és positiu i crec que s'ha de continuar, amb la salvedat abans esmentada.

 

Disculpa, Montse, per no poder finalment assistir a la reunió. Em sap greu.


Sandra

diu que és positiu fer el préstec  per parelles. Perquè un de la parella està a l’ordinador i l’altre atent als nens  i  a les nenes. I d’aquesta manera poden participar més famílies.

Proposta de freqüència  més sovint i un dia a la setmana per a cada curs.

Es valora que pels nens i les nenes poc lectors, el fet de que vinguin les famílies, fa que vagin a a la biblioteca a fer préstec.

Tenir el dia de la setmana que li pot tocar a  cada curs, programat, quan es faci la reunió de curs. I ser flexible: si a la majoria de famílies de tercer els hi va bé un dia... doncs per elles aquell dia!

S’ha parlat de la possibilitat de fer préstec a la vegada que s’utilitza la biblioteca.

NÚRIA  SÒNIA  ROSA  CELESTE  EVA  ENRIC  FATOUMATA  SÒNIA  SANDRA LÍDIA  TERE   ALBA    PETRI

http://www.wordle.net/create