Tampereen Seudun Koirakerho ry.

                                                                Päivitetty 28.02.2018

Tampereen Seudun Koirakerho ry:ssa voit maksaa AGILITYn koulutus- ja kilpailumaksuja Tykyn kuntoiluseteleillä tai onlinemaksuna,Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai smartum onlinella, Sporttipassilla sekä Edenredin mobiillimaksulla.

Toimintaohjeet:

1. Setelit/onlinemaksut ovat henkilökohtaisia. Seteleillä ei voi maksaa perheenjäsenen tai jonkun muun agilitymaksuja. Seteliin on kirjoitettava koko nimesi selvällä käsialalla, tekstaten. Seteliä ei saa taittaa.

2. Agilitykoulutuksissa koiran ohjaajavaihdot eivät ole sallittuja silloin kun maksuja on maksettu liikunta- tai kulttuuriseteleillä tai onlinemaksuilla (tykyonline, Smartum online, sporttipassi, Edenred mobiilimaksu), koska käytettyä seteliä ei voi palauttaa.

3. Agilitykilpailussa mahdollisissa ohjaajavaihdoissa, joissa kilpailumaksua on maksettu liikunta- tai kulttuurisetelillä tai onlinemaksuilla (tykyonline, sporttipassi, Edenredin mobiilimaksu), on setelillä/onlinemaksulla suoritettu osuus maksettava rahalla ohjaajan vaihdoksen yhteydessä. Tällaisessa tapauksessa seteliä/onlinemaksua ei palauteta, koska se merkitään käytetyksi heti vastaanotettaessa.

Ilmoittautuessasi agilitykilpailuun, ilmoita lahjakortin kohdalla eurosumma jonka maksat seteleillä tai onlinemaksuna (tykyonline, sporttipassi,Edenred mobiilimaksu). Setelit ja online-maksujen kuitit tuodaan paikan päälle agilitykilpailuun tultaessa ja annetaan ilmoittautumispisteeseen, jossa seteleihin merkitään seteli käytetyksi.

4. Kun maksat koulutuksia liikuntaseteleillä, täytä lomake, jolla kerrot mitä seteleitä, montako kappaletta, yhteensä summa ja missä koulutuksessa seteleitä käytät: LOMAKE. Jokaisesta erilaisesta setelistä täytetään oma lomake, tilitysten helpottamiseksi.

Kun maksat onlinemaksulla (tyky-/smartum-onlinella, Sporttipassilla tai Edenredin mobiilimaksulla), niin täytä lomake ja merkkaa muiden tietojen ohella siihen sähköisen kuvakkeen yhteydessä oleva koodi ja toimita vielä kopio kuvakkeesta/kuitista nimelläsi varustettuna liikuntasetelit-lippaaseen hallille.

5. Toimita liikuntasetelit/onlinemaksujen kuitit koulutusten osalta Tamskin Treenihallille siellä oleviin lippaisiin.

Lisätietoja

SMARTUM: http://www.smartum.fi/

TYKY: http://www.rj-kuntoiluseteli.fi/

TAMSK: tiina.viitanen(a)aurantiums.fi (Tiina Viitanen)