Smiling Miss:

Am citit primul capitol din Vestige. Eram atât de concentrată la Jon și la copii aceia ciudați, dădeam scroll-ul repede în jos și când era mai interesant, parcă mi-a dat cu parul în cap=))...se sfârșise capitolul. Am zis ceva de genul: fir-ar să fie=))

Cartea asta e super. Trebuie neapărat să o citesc în viața asta a mea. E exact subiectul care-mi place. E minunată... Autoarea ar trebui să fie tare mândră de ea pentru că a scris așa ceva.

Tare și interviul. Sinceră, dar surprinzătoare.:D

O seară minunată!

LoStInDr3aMs:

wow!!!am avut dreptate in legatura cu aceasta carte...este pur si simplu GE-NI-A-LA!!!putine carti m-au facut sa le indragesc inca de la primul capitol...de obicei primul capitol e cam plictisitor,se dau prea multe detalii plictisitoare sau nu se intampla mai nimic...in schimb in acest prim capitol am avut acel echilibru...suspans,mister si o tona de intrebari...

ai avut dreptate cand ai zis ca acest capitol este scurt...de fapt muuuuuuuuuuult prea scurt!!!

in legatura cu interviul...mi-au placut mult atat intrebarile cat si raspunsurile;)

btw.: multumim pentru sfaturi!!!;;)

ROSE:

Cat de tare!! :X Chiar vreau cartea asta in Romania. Pitbullul imi aminteste putin de catelul din Legenda Vie. Uh, sper sa nu moara si el.

Larisa

1.Aveam dreptate cand ziceam ca are un subiect diferit de ceea ce am citit pana acum. Capitolul acesta m-a facut si mai curioasa in privinta cartii, asa ca sa speram ca in curand ne vom bucura de intreaga carte.

2.Am vazut ca este apreciata pe Goodreads, iar subiectul este diferit de majoritatea cartilor, asa ca mi-ar placea daca ar aparea cartea si la noi in tara.

ELLENA:

cat de tare e!!! deci trebuie sa citesc cat mai repede cartea asta. sincer, nu cred ca am mai citit cv de genul asta pana acum, dar cartea asta... chiar merita citita. si raspunsurile autoarei sunt superbe <3

Roberta Georgiana :

Din aceste putine randuri mi-am dat seama ca este o carte superba! Deabia astept sa o pot citi pe toata! Intrviul este fain,mi-as dori sa am si eu o camera unde sa fiu izolata si sa pot fii atenta numai la propriile ganduri.

Roberto Beto:

Foarte Frumos inceputul dar si interviul!

DUDUS:

Cartea pare interesanta, in principal imi place coperta care mi se pare foarte atractiva. As vera sa pot sa o citesc

Ştefana Alexandra:

Ce pot să spun, Vestige e o carte minunată! Deşi nu am citit-o, dar o vai face din moment ce Deb a fost aşa drăguţă să mi-o trimită şi mie, am sesizat că e o arte destul de interesnată, începând de la exterior spre interior. Coperţile oferă ceva mister, apoi când intrii mai adânc, până unde am ajuns eu c le puţin, e destul de interesant. Eu sper să apară şi la noi în România!

           Cristina Moroti

Mi se pare interesanta cartea. Imi plac deobicei cartile care au actiune si dupa cate am citit din recenzii, aceasta carte are destula.

           SSg :

Mi-as dori sa apara si in Romania aceasta carte,din recenzia ta am vazut ca este foarte interesanta, nu am avut ocazia sa o citesc in engleza si de asta as dori sa apara si la noi in tara.

Maria :

Am citit primul capitol și chiar aș fi curioasă în legătură cu restul cărții

Apropo, foarte drăguț interviul

SABRYY:

pai nu am citit cartea, dar din descrierile tale...cred ca e frumoasa <3 oricum, sper sa ajung sa o citesc!