Thanks for your interest in volunteering for

24 Hour Embrace (after Young Sun Han)

at Orange Ave Gym on Father’s Day

(Sunday, June 19, 2011)!

Brian Feldman Projects, Florida’s premiere presenter of experimental time-based art, is seeking volunteers to assist with this much anticipated performance; Brian’s most personal since the first staging of “The Feldman Dynamic” (the project that started it all) in August 2003! All volunteers are asked to show up 10 minutes prior to the start of their shift. Scroll to the bottom of this page for Available Shifts (or check the spreadsheet).

Call 407-792-9421 or email projects@brianfeldman.com (Subject: "24 Hour Embrace" - Volunteer - Your Name) with your name, phone number (best # to reach you on day of event), email address and preferred volunteer time to sign up! Thank you very much!

Volunteer Opportunities:

Head Volunteer

Greeter/Cashier

Social Media

Pre-Event Setup

Post-Event Breakdown

Available Shifts (as of Sat. June 18 at 8:45 AM)

Check open volunteer shifts on the Google spreadsheet!

Sat. June 18: 10:00 PM - 1:00 AM (ending Sun. June 19) (3 hr) Need 1-3 more

Sun. June 19: 1:00 AM - 4:00 AM (3 hr) Need 2 more

Sun. June 19: 4:00 AM - 7:00 AM (3 hr) Need 2 more

Sun. June 19: 7:00 AM - 10:00 AM (3 hr) Need 2 more

Sun. June 19: 10:00 AM - 1:00 PM (3 hr) Need 3 more

Sun. June 19: 1:00 PM - 4:00 PM (3 hr) Need 3 more

Sun. June 19: 4:00 PM - 7:00 PM (3 hr) Need 3 more

Sun. June 19: 7:00 PM - 10:00 PM (3 hr) Need 2 more

Sun. June 19: 10:00 PM - 1:00 AM (ending Mon. June 20) (3 hr) Need 2 more

Additional volunteers for all shifts may be assigned where needed.

Call 407-792-9421 or email projects@brianfeldman.com (Subject: "24 Hour Embrace" - Volunteer - Your Name) to sign up! Thank you very much!

Feel free to share this page with your dad!

http://j.mp/24hEmbrace_volunteer (Google Docs) #24hEmbrace