Ενημερωτικό ,  Πέμπτη 2/6/2011  

Αναγνωρίζοντας την σημασία συμμετοχής των ατόμων με αναπηρίες στην διαμαρτυρία των Αγανακτισμένων του Λευκού Πύργου, όπως και την ανάγκη για συζήτηση και συνδιαλλαγή δημιουργήθηκε η ομάδα δράσης για την αναπηρία.

 Tην χθεσινή μέρα, Πέμπτη 2/6 στο χώρο της συνέλευσης προσήλθαν, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ομάδας, μέλη της ομάδας Αυτονομίας και

Επικοινωνίας του Δήμου Καλαμαριάς για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και μέλη της  Ε.Σ.Β.Ε. (Εταιρία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος). Τα μέλη της Ε.Σ.Β.Ε. παρέδωσαν κείμενο διαμαρτυρίας - κάλεσμα για τη συμμετοχή των «αγανακτισμένων» στην κινητοποίησή τους, την Δευτέρα 6 Ιουνίου, στις 10.30 το πρωί στην περιφέρεια Κ. Μακεδονίας (παλιά νομαρχία, Ντεπώ), η οποία και επικυρώθηκε με ψηφοφορία από τη συνέλευση.

 Στόχος είναι να γινόμαστε όλο και περισσότεροι…., να βγούμε από τα σπίτια μας και να διαμαρτυρηθούμε για την κατάσταση της κοινωνικής πολιτικής, την ανισότητα, τον ρατσισμό και την απαξιωτική  στάση του κράτους σε συμπολίτες μας με αναπηρία. Η συμμετοχή του καθένα μας είναι πολύτιμη…..Προωθήστε αυτό το κείμενο και το κάλεσμα σε όσους μπορείτε περισσότερους ( σε φίλους, σε ΑμεΑ, σε συλλόγους και σωματεία ατόμων με αναπηρία, σε κάθε συμπολίτη μας) ώστε να υπάρξει ενημέρωση και ευαισθητοποίηση.

Σας περιμένουμε στην πλατεία!

Τηλ. Επικοινωνίας για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση ή ενημέρωση : Μαρία Παπαδοπούλου 6936754286, 6980816663