Legújabb ajánlataink lejjebb találhatóak!

 

Családi házak

Vidéki házak

Lakások

Kert, föld

Garázs


Leírás

Fotó (kinagyítható)

A liget közelében, a városközponttól 10 perc sétára, nyugodt, csendes utcában eladó ez a több mint 130 m2 alapterületű téglaház 945 m2-es telken,  gondozott kerttel,  lombos fákkal, pázsittal, terasszal, valamint külön  garázzsal   és tárolóval. A szobák parkettásak, a többi helyiség  mozaiklapos. A fűtési rendszer vegyes tüzelésű kazánról és gázkazánról is működtethető. A födémszerkezet előre gyártott betongerendákból készült, ami megkönnyítheti a padlástér beépítését is, természetesen  a jelenleg hatályos jogszabályi feltételek között.

A  lakás saját igények szerint felújításának  csak a  leendő tulajdonos fantáziája szabhat gátat, mivel a nagyméretű helyiségek lehetővé teszik a  teljes körű átalakítást és korszerűsítést.

Az ingatlan elkelt.

Liget közelében.jpg

 A további képekhez...

-> KATT IDE <-

*****

Az alaprajzi vázlatért...

-> KATT IDE <-

Szentesen a Felsőpárton eladó ez a jó állapotban lévő lakóház, melyben korábban pékség is működött, az utcáról nyíló üzlettel együtt.

Ha a leendő, vállalkozó kedvű tulajdonos is úgy akarja, lehetősége van újra indítani a pékséget, ahol  rendelkezésére állnak a működtetéshez szükséges speciális eszközök, dagasztók, kemence, szociális helyiségek, raktárak, eladótér.

Lelki szemeink előtt máris megjelenik  a nagyanyáink által készített "békebeli", jó minőségű cipó, péksütemény, vagy kenyérlángos  képe és szinte érezzük a semmihez sem hasonlítható illatokat...

Nemcsak a felsőpártiak, de a valószínűleg a város más részeiből is "elzarádokolnának" ide a hagyományos ízek kedvelői.

A pékség mellett, vagy helyett cukrász műhely és cukrászda, vagy bio élelmiszereket, termékeket árusító üzlet vagy kézműves alkotóhely, kerámiaműhely is kialakítható, hiszen az ingatlan telephelyként is üzemeltethető.

 

Az üzlet és a műhely mellett kettő szobából, konyhából, felújított fürdőszobából, kamrából álló gázfűtéses lakás tartozik még az ingatlanhoz, mely összesen 653 m2-es telken helyezkedik el.

 

Irányár: 8,1 MFt.

A további képekért KATT IDE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentesen a városközpontban, csendes helyen található ez a kétlakásos, hosszú vályogház. A nagyobb lakás három szobából, nagy konyhából, spájzból és  hőszigelt ablakokkal ellátott verandából áll.

A kisebb lakás egy szobát, konyhát, kamrát, előszobát és nyitott, boltíves verandát foglal magában. Két generáció egymás mellett, de mégis külön lakásban élhet ebben a jól karbantartott kertes családi házban, mely gázfűtéssel rendelkezik.

Irányár: 12,5MFT

Eladva!

A további képekhez KATT IDE

Szentes központjában, csendes zugba 447 m2-es telken található ez a két szobából, konyhából, előszobából, fürdőszobából, külön wc helyiségből, üvegezett folyosóból álló kb. 100 m2 lakás, melyhez az udvarban egy alsó egyszoba, konyha, kamrából álló lakás tartozik. Mindkét lakrész gáz-központi fűtéssel van ellátva. A kertre néző üvegezett veranda télen nyáron kellemes pihenőhelye lehet a családnak. A zárt, védett kertben a mediterán növények jól érezhetik magukat.

A szobákat hajópadó,  a konyhát, folyosót járólap borítja.

Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt kellemes lakóhelyet biztosíthat  akár kisgyermekes fiatal házaspárnak, akár virágokat  kedvelő, kertészkedő  idősebb házaspárnak vagy egyedül álló személynek.  

A lakás azonnal költözhető. Rendelőintézet, kórház, iskolák, óvodák, üzletek nagyon közel vannak!

Irányár: 8,1 MFT

ELKELT!

A további képekhez KATT IDE

A további képekhez KATT IDE

Szentesen a kórház és a Kurca közelében  található ez a  721 m2-es telken lévő komfort nélküli kis ház. A telek fekvése miatt kiválóan alkalmas új lakóház építésére. Közművekkel ellátott, a gáz- és a szennyvízcsonk a kapun belül. A kertben sokféle gyümölcsfa, szőlő várja leendő tulajdonosát. A kert locsolása az ásott kútból is megoldható.

Aki csak kertészkedni szeretne, az egy szobából, konyhából, kamrából és üveges verandából álló kis házat nyári laknak is használhatja, kisebb felújítás után.

Ajánljuk azoknak is, akik a nyári melegben emeletes társasházi lakásuk szívesen felcserélnék egy kellemes kertre, ahol pihenni és kertészkedni is lehet.

Irányár: 2,9 MFT 

Eladva!

A további képekhez KATT IDE

Szentesen a Tóth József utcában eladó egy kb. 48 m2-es egy szobából, konyhából, fürdősarokból, előszobából, kamrából, külön wc helyiségből álló összkomfortos, csendes udvari lakás, jó lakóközösséggel.

A lakáshoz külön tároló tartozik. A kert, a pince és a padlás közös a társtulajdonosokkal.

Irányár: 2,5 Mft.

 

Elkelt!

  A további képekhez KATT IDE

A további képekhez KATT IDE

Alkotmány utcában 3 szobás, jó állapotú, nagyrészt téglaépítésű ház eladó. Az lakóingatlant gáz- és vegyestüzelésű kazán fűti.

A lakásba lépve az előszobából nyílik baloldalt a konyha és kamra, jobb oldalt pedig a fürdőszoba és a vegyes tüzelésű kazánház. Az előszobából jutunk az utcai szobákba, amelyek külön bejáratúak.

A lakóingatlanhoz alsóépület, valamint garázs, továbbá kert tartozik.

Az előszoba és a fürdőszoba köves, a konyhát linóluem borítja, míg a szobák padozata festett pozdorjából készült.

A telek mérete: 1400 m2

 

Jelentős árengedmény után  az irányár: 5,9 MFt!!!!

Elkelt!

 

A további képekhez KATT IDE

 

Fábiánsebestyénben 3 szobás gázfűtéses, körülbelül 80 m2 nagyságú lakóház, külön az alsó épületben lévő főzőfülkével, étkezővel, spájzzal, garázzsal, 3 fázisú árammal, gazdasági épületekkel eladó.

Az ingatlanhoz 6236 m2 terület tartozik, melynek nagy része szántónak minősül.

A képeken is látható, hogy a lakóingatlan és a melléképületek jó állapotban vannak.

Kiválóan alkalmas az ingatlan olyan potenciális vevők számára, akik nem csak lakhatás céljára, hanem például fóliázás vagy szántóföldi növénytermesztés céljára keresnek kedvező árú házat.

Városból kiköltözők számára az ár rendkívül kedvező

 

Irányár: jelentős árengedménnyel már  4,8 MFt

Elkelt!

 

A további képekhez KATT IDE

"A malomba, a malomba, három..."

Szentes külterületén a nagytőkei út mellett 12714 m2 összterülettel tanya, legelő, és fás területként nyilvántartott ingatlan  eladó. A szélmalom  egyik oldala a  tavasszal bedőlt. A területet különleges adottságai miatt nemcsak mezőgazdasági vállalkozásra, hanem turisztikai skanzennek, tájjellegű emlékparknak, vendégfogadónak vagy hasonló célra is ajánljuk a vállalkozó kedvű érdeklődőknek.

 

Irányár : megegyezés szerint

Eladva!

  Illusztráció

A további képekhez KATT IDE

 

<<< Vissza


A hirdetések a szentesi Tiszapress Ügynökség weboldaláról származnak.

További információért KATT ide!