“PENSIÓ EDÈN” PRORROGA!!!  TRES FUNCIONS MÉS!!!

La sala La Planeta ha programat tres funcions més de “Pensió Edèn” de la companyia Estat Particular, que es portaran a terme els dies 2 i 3 de juny a les 21:00h i el 4 de juny a les 18:00h.  Les noves sessions responen a l’èxit de públic que ha tingut aquest espectacle dirigit per Pep Vila en les sis funcions d’estrena programades durant aquest mes de maig. Les entrades de les tres sessions de pròrroga dels dies 2, 3 i 4 de juny es començaran a vendre pels canals habituals a partir del dilluns 22 de maig.

“LIMBO”: Entrades a la venda, a 10 euros.

Les entrades de l’espectacle  “Limbo” de la Companyia Les Impuxibles, podreu veure a La Planeta el 17 de maig,  ja s’han posat a la venda, amb dos canvis importants en relació al que havíem anunciat en el nostre programa trimestral: la funció començarà mitja hora més tard, és a dir a les 20.30h (i no a les 20.00h); i el preu de les entrades s’ha rebaixat a 10 euros (i no 14 euros).

Us recordem que aquest proposta multidisciplinar, que ens convida a reflexionar “sobre què vol dir ser transgènere, sobre els seus reptes quotidians i sobre la seva lluita en la recerca de la identitat pròpia”,  arriba a la nostra ciutat gràcies a la iniciativa del Consell Municipal LGTBI i l’Ajuntament de Girona, en el marc dels actes del Dia Internacional Contra l’Homofòbia, la Bifòbia i la Transfòbia.

SEGON TRIMESTRE 2017:

Un espectacle de teatre documental sobre l'emigració, "Mos Maiorum", produït per l'Antic Teatre, i la nova posada en escena de la reconeguda companyia La Calòrica, que ara ha portat la seva recerca dins del teatre social cap al territori de la fe, amb "El profeta", obriran la programació del segon trimestre de la Sala La Planeta.

Coïncidint amb la Setmana Santa, i com a Proposta Singular, el grup Proscenium dedicarà la seva tradicional lectura dramatitzada al testimoniatge cristià de l'escriptor i periodista Narcís-Jordi Aragó.

I pel que fa al teatre familiar, la companyia del Teatre de l'Aurora oferirà tres funcions, el cap de setmana de Sant Jordi, d'una producció per al públic familiar que combina música, actors i objectes: "La casa perduda".

A les acaballes d'abril, ens arribarà un dels èxits de la temporada: un espectacle de teatre de cabaret presentat al Teatre Maldà, inspirat en "Les dones sàvies" de Molière.

El cicle Primerencs ens portarà, a la primavera, quatre estrenes. Dues a l'abril: "La lliçó" d'Eugène Ionesco, amb la companyia Wunderkammer Teatre, i "Engrunes" de Rumb Teatre. Dues al maig: dos espectacles de creació pròpia dels alumnes de 3er del Grau d'Arts Escèniques de l'Eram.

Durant dos caps de setmana de maig tindrem la possibilitat de conèixer el primer espectacle d'una companyia de clowns nascuda al voltant de l'actor i director Pep Vila: Estat Particular, que estrenarà en coproducció amb la Sala La Planeta el muntatge "Pensió Edèn".

També al maig es podran veure a la nostra sala el muntatge "Snorkel" d'Albert Boronat, de la companyia La Virgueria Teatre; "Limbo", un espectacle multidisciplinar sobre els transgèneres, a càrrec de la companyia Les Impuxibles, en el Dia Internacional Contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia; i la nova creació de Toni Gomila, autor i actor de l'excepcional "Acorar": un espectacle igualment ric de llenguatge, però dedicat a l'univers pornoeròtic de la rondalles mallorquines: "Peccatum".

El segon i el tercer caps de setmana del mes de juny estaran dedicat als treballs de final de curs dels alumnes del Centre de Formació Teatral El Galliner.