MKK Fórum és Bazár felhasználási feltételei

2012.03.20.

]]

Üdvözlünk Fórumainkban!

 1. Általános rendelkezések
 1. A szolgáltatást a pgweb.cz (Szolgáltató) nyújtja az itt leírt feltételekkel. A belépéssel elfogadod ezeket.
 2. A szolgáltatást csak saját felelősségedre használhatod. Felelős vagy a felhasználói neveddel végrehajtott műveletekért, valamint az ezt védő jelszavad biztonságban tartásáért.
 3. A Fórumok használata során nem módosíthatod az XContest Fórumok rendszer (a rendszerbe beleértve a Fórum, Bazár és más felületeket ahol felhasználói hozzászólás publikálása lehetséges) megjelenését, működését. Az erre vonatkozó kísérletek is kizárást és egyéb jogi következményeket vonhatnak maguk után.
 4. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért.
 5. Az XContest Fórumok bizonyos részeit csak regisztrált felhasználóink látogathatják.
 6. Regisztrációddal felhatalmazod a Szolgáltatót az elküldött személyes adatok kezelésére.
 7. Valamennyi fórumos aktivitásért, amely a te felhasználói neved alatt történik, te vagy a felelős. Amennyiben tudomásodra jut, hogy ezen adatait más személy illetéktelenül használja, azonnal lépj kapcsolatba velünk.
 8. Használható formátumok és beszúrások
 1. Tartalom
 1. Sem a Szolgáltató, sem az MKK adminisztrátorok az XContest Fórumokon közzétett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért felelősséget nem vállal. Az XContest Fórumokon megjelenő tartalmakat a felhasználók (a fórumozók) töltik fel és azokért ők vállalják a felelősséget, a szolgáltató nem. Az XContest alá csak olyan tartalmak tölthetőek fel, amik nem sértik harmadik személy szerzői jogait. A feltöltött tartalmakkal kapcsolatban a felhasználó feljogosítja a Szolgáltatót, hogy azokat (vagy azok részeit, kivonatait, stb.) különböző internetes oldalakon megjelenítse. A megjelenítés lehetőség szerint a forrás megjelölésével történik.
 2. Ha a felhasználó nem ért egyet valamelyik konkrét tartalma egyik felhasználásával, kérhető, hogy a Szolgáltató távolítsa azt el az adott felületről. A szolgáltató ezt lehetőségei szerint megteszi, amennyiben ez technikailag lehetséges és az adott topik integritását nem fenyegeti. Ezt a Szolgáltatónak lehetősége van mérlegelni..
 3. A Fórumokon közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapsolatban a Szolgáltató semmifajta kontrollt nem végez, így a vállalat semmilyen értelemben nem vonható felelősségre a Fórumon elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt.
 4. Nem használhatod Fórumainkat arra, hogy olyan információkat tégy közzé, amelyek sértik a Magyarországon vagy az Európai Unióban hatályos törvényeket.
 5. Nem használhatod Fórumainkat reklám tevékenység folytatására, kivéve, az erre külön kijelölt területeket.
 6. Nem reklámozhatsz, hírdethetsz Fórumainkon tisztességtelen szolgáltatást, ajánlatot, megtévesztő vagy kétes minőségű eszközt
 7. Nem tölthetsz fel semmilyen, a hatályos jogszabályokba ütköző tartalmat. Nem helyezhetsz el a Fórumokon az olvasó-,vagy a mi rendszerünk működését befolyásoló kódot.
 8. Az Szolgáltató a Fórumok moderátoraira ruházza azt a jogát, hogy azokat a fórumhozzászólásokat, amelyek megsértik az itt olvasható pontok valamelyikét, vagy amelyek megsértik a Modus Moderandi moderálási alapelvek valamelyikét, eltávolítsák vagy áthelyezzék. Szintén a moderátorokra ruházza azt a jogot, hogy e szabályok súlyos megszegését követően a fórumos felhasználói azonosítót megszüntethetik.
 9. Hozzászólásod elküldésével a Szolgáltató részére automatikusan lemondasz a vonatkozó tartalom valamennyi szerzői joggal kapcsolatos vagyoni jogáról a hozzászólásban elhelyezett bármilyen információhordozó tekintetében.
 1. Egyéb rendelkezések
 1. A Szolgáltató fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy technikai vagy egyéb okokból a Fórumszolgáltatást vagy annak egy részét korlátozza vagy felfüggessze.
 2. A jelen felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
 1. Bazár
 1. A Bazár felületét azért hoztuk létre, hogy elősegítse a pilóták közötti adás-vételt egy forgalmazó független oldalon. Kérjük tartsd tiszteletben a Felhasználási Feltételek -et!
 2. A Bazár négy részre osztott:
  Kereskedők, forgalmazók, disztribútorok, dealerek, nepperek hírdetései - Ha nem saját személyes használatodra vásárolt felszerelést vagy szolgáltatást szeretnél értékesíteni, itt a helye.
  Saját felszerelések - Ha saját megunt, kihízott, túlnőtt felszerelésedtől megválnál annak a helye ez.
  Keres - Ha szeretnéd de nem találsz.
  Ellopott, elveszett felszerelések - Ha reméled a viszontlátást.
 1. Fórum
 1. A Fórum felületét azért hoztuk létre, hogy elősegítse a pilóták közötti információ áramlást, egy független, nem kereskedelmi célú oldalon. Kérjük tartsd tiszteletben a Felhasználási Feltételek -et
 2. A Fórum két részre osztott:
  Nyílt Fórum - Ezt a részt az internet teljes nyílvánossága látja, minden itt közölt tartalom nyílvános közlés, kérjük vedd ezt figyelembe! Ha nem találod itt a közlendőd helyét vagy úgy érzed olyan tartalommal bír vagy hozzászólésokat generálhat ami nem a teljes nyílvánosságra tartozik, kérjük használd a Zártosztályt.
  Zártosztály - Ha a közlendődet csak az XContest felhasználóival szeretnéd megosztani, akkor azt itt megteheted, kérjük ha úgy érzed valami nem tartozik a teljes internetre, használd ezt a részt!