Ajankohtaista

I´m Digi ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 28.5.2019 klo 16.00 alkaen IntoPajat ry:n toimitiloissa osoitteessa Tarkastamonkuja 3, 55800 Imatra.

Kokouksessa myös kahvitarjoilu. Tervetuloa!

I´m Digi ry:n hallitus


ESITYSLISTA        

I´m Digi ry

Kevätkokous 28.5.2019 klo 16.00

Intopajat ry, Tarkastamonkuja 3, 55800 Imatra

  1. Kokouksen avaus
  2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan (ja tarvittaessa kahden ääntenlaskijan) valinta
  3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
  4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
  5. Tilinpäätöksen, vuosikertomuksen ja toiminnantarkastajien/tilintarkastajien lausunnon esittely
  6. Tilinpäätöksen vahvistamisen ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
  7. Muut asiat *
  8. Kokouksen päättäminen

*) Sääntöjen mukaan, mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian yhdistyksen kevätkokouksen käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä kirjallisesti niin hyvissä ajoin hallitukselle, että asia voidaan sisällyttää kokouskutsuun. Hallitus toivoo, että asiasta ilmoitettaisiin kirjallisesti puheenjohtaja Kirsi Kärkäs-Vaittiselle sähköpostitse kirsi.karkas-vaittinen@intopajat.fi viimeistään 22.5.2019.


Kerho on suunnattu lapsille ja nuorille sekä se on kävijöilleen ilmainen. Kerhossa syksyllä jatketaan perinteisen käsillä tekemisen (kuten askartelu) yhdistämistä digitaalisiin tekniikoihin (kuten 3D-tulostus). Jokaisella kerhokerralla on oma vapaaehtoinen teemansa, mutta kerhoissa on myös mahdollisuus tehdä omia projekteja. Kerhoon osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista, ja se on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille 6-17-vuotiaille tytöille ja pojille.

Kerhosta kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostilla Heidi Piiliin (heidi@imdigi.fi). Kiinnostuneille lähetetään kerhokertakohtaiset ilmoittautumiset sekä tarkemmat kerho-ohjeet sähköpostilla. Kerhon toiminnasta ja aikatauluista tiedotetaan kerhon kotisivuilla ja facebook-sivuilla https://www.facebook.com/groups/imdigi/.

Kerhotoimintoja tuottaa, ylläpitää ja kehittää I´m Digi ry, joka on helmikuussa 2017 perustettu voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen imatralainen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää teknologia- ja digitalisaatiokasvatusta Imatralla. Yhdistyksen toimintaan voi tutustua tarkemmin käymällä yhdistyksen facebook-sivuilla I´m Digi ry, osoittessa  https://www.facebook.com/groups/imdigi/.

Mikäli kerhosta tai yhdistyksestä ilmenee kysyttävää, yhteyttä voitte ottaa Heidi Piiliin (heidi@imdigi.fi). Tervetuloa kerhoilemaan!