Published using Google Docs
Yleisimmät kysymykset laskuihin liittyen
Updated automatically every 5 minutes

Haluan maksaa useamman kuukauden kerralla        1

Haluan maksaa laskun liikuntaeduilla        1

Epassilla maksaminen:        1

SmartumPay sovelluksella maksaminen:        2

Edenred mobiililla maksaminen        2

Eazybreak sovelluksella maksaminen:        2

Olen jäänyt valmennuksessa jälkeen ja haluan pitää taukoa        2

Valmennuksen uudestaan aloitus        3

Laskujen toimitus        3

Sain laskun, pitääkö se maksaa?        4

Jos haluan irtisanoa palvelun, miten toimin?        4

Milloin saan laskun?        5

En ole saanut laskua sähköpostiini        5

Mistä näen kuinka paljon minulla on avoimia laskuja?        5

Mitä jos en maksa laskua ajallaan / sain laskun Axactor perintätoimistolta?        7

Yhteystiedot ja reklamaatiot        8

Haluan maksaa useamman kuukauden kerralla

Mikäli haluat maksaa valmennusmaksuja 3-11 kk verkkopankin kautta etukäteen, onnistuu se tämän sivun kautta. Maksamalla 3-11 kk etukäteen verkkopankin kautta, saa 5% lisäalennuksen (etu jopa 16 €).

Haluan maksaa laskun liikuntaeduilla

Voit myös käyttää palvelun maksamiseen yleisimpiä liikuntaetuja (Smartum, ePassi, Edenred ja EazybreaK). Voit kerralla maksaa yhden tai useamman kuukauden valmennusmaksut. Täältä pääset katsomaan tarkat maksuohjeet.

Epassilla maksaminen:

1. Valitse liikunta ja hae “Muutos-valmennus” älä lähetä maksua nimelle “Pt Muutos” joka on eri yritys!

2. Syötä maksukenttään summa ja vahvista.

3. Lähetä kuittiosa tai siinä näkyvä koodi liikuntaedut@muutos.net ja kerro mihin haluat suorituksen kohdistuvan (esim. laskun numero tai muu selite).

SmartumPay sovelluksella maksaminen:

1. Paina Smartum sovelluksen keskellä olevaa oranssinpunaista hakunappia ja etsi "Muutos-Valmennus"

2. Syötä summa mitä haluat maksaa

3. Lisää viestikenttään maininta mitä haluat maksaa (esim. viitenumero / tai mitkä valmennuskuukaudet)

Edenred mobiililla maksaminen

1. Etsi sovelluksesta Muutos-valmennus

2. Maksa haluamasi summa

3. Lähetä kuvakaappaus kuitista TAI kuittinumero, summa osoitteeseen liikuntaedut@muutos.net mihin haluat suorituksen kohdistuvan (esim. laskun numero tai muu selite).

Eazybreak sovelluksella maksaminen:

1. Etsi sovelluksesta Muutos-valmennus

2. Valitse kuinka paljon haluat maksaa

3. Lähetä kuittinumero (esim. AUU7-1-EA54) TAI kuvakaappaus kuitista liikuntaedut@muutos.net ja mihin haluat suorituksen kohdistuvan (esim. laskun numero tai muu selite).

Maksu Smartum tai Edenred liikuntaseteleillä

Lähetä allekirjoitetut setelit allekirjoitettuna osoitteeseen: Muutos Innovations Oy, Lemuntie 7 (huone 208), 00510 Helsinki. Lisää kuoreen erillinen lappu, josta selviää nimesi, osoitteesi, seteleiden arvo yhteensä ja mihin haluat maksun kohdistuvan.

Huom! Emme vastaa kadonneista tai perille saapumattomista kirjeistä.

Olen jäänyt valmennuksessa jälkeen ja haluan pitää taukoa

Tiesithän, että sinulla on oikeus pitää valmennuksesta kulutonta taukoa jos sellaista tarvitset. Tauon saat olemalla yhteydessä asiakaspalvelu@muutos.net

Tauko on suunniteltu tilanteita varten, jossa tiedät, että tuleva yli kuukauden kestävä ajanjakson olevan sellainen, ettei valmennukseen pysty keskittymään. Tauon pituus voi olla 1-3 kk ja se katsotaan tapauskohtaisesti, joten erikoistapauksissa tauon pituus voi olla myös pidempi.

Esimerkiksi tällaisia tilanteita varten tauko on hyvä vaihtoehto:

Tauon pääasiallinen tarkoitus on, että saisit kurottua kiinni rästiin jääneet luennot. Tässä onnistut parhaiten tekemällä valmennuksen käymiselle aikaa, konkreettisesti tämä tarkoittaa sitä, että kirjaat kalenteriin tuleville viikoille tunnin aikaikkunan valmennuksen materiaalien läpikäymiseen ja tapojen opetteluun. Luentomateriaalien opiskelun lisäksi tauolla tulisi noudattaa valmennuksen oppeja parhaan mukaan.

Tauon aikana tunnukset valmennusalueelle toimii normaalisti ja voit käyttää kaikkia valmennukseen liittyviä lisäpalveluita kuten treenivideoita, mielikuvaharjoitusäänitteitä ja muita bonuksia. Voit pysyä valmennuksen FB-ryhmissä ja osallistua normaalisti keskusteluun. Kaikki tähän asti saamasi luennot ovat avoinna, mutta uusia luentoja tauon aikana et saa.

Tauko on kuluton, etkä saa uusia laskuja tauon aikana. Mikäli sinulla on laskuja vielä avoimena, odotamme niihin suoritusta. Jos sinulla on toistaiseksi voimassaoleva sopimus, tauolta palattuasi olet velvollinen olemaan valmennuksessa mukana vähintään yhden kuukauden. Mikäli irtisanot valmennuksen kesken tauon, veloitamme siitä yhden kuukauden valmennusmaksun. Jos sinulla on määräaikainen sopimus, tauko ei vähennä maksettavien kuukausien määrää.

Valmennuksen uudestaan aloitus

Uudelleenaloittamisen pääasiallinen tarkoitus on, että jatkaisit valmennusta siitä mihin se oli jäänyt. Saat jatkossa viikkoviestit samasta kohtaa. Valmennusta ei siis tarvitse aloittaa kokonaan alusta vaan siltä viikolta kuin se tuntuu järkevältä. Tämä on hyvä vaihtoehto silloin kun syytä tai toisesta on jäänyt viikkomateriaaleja käymättä usealta viikolta ja niiden kiriminen tuntuu haastavalta.

Muista, että valmennuksessa onnistuminen edellyttää, että teet valmennuksen käymiselle aikaa, konkreettisesti tämä tarkoittaa sitä, että kirjaat kalenteriin tuleville viikoille tunnin aikaikkunan valmennuksen materiaalien läpikäymiseen ja tapojen opetteluun.

Voit pysyä valmennuksen FB-ryhmissä ja osallistua normaalisti keskusteluun. Kaikki tähän asti saamasi luennot ovat avoinna. Maksamasi laskut hyvitetään valmennuksen loppupäästä, joten mitään lisäkustannuksia tämä valmennuksen uudestaanaloitus ei sinulle aiheuta. Lisätietoa tauosta täältä.

Laskujen toimitus

HUOM! Muutos Nettilaskusta Finvoicer laskutukseen tapahtuu toukokuun 2021 aikana. Siirrymme pois Nettilasku.fi palvelun käyttämisestä.

Ohjeet Finvoicer osalta

Jotta laskut tulisivat mahdollisimman hyvin perille lisää sähköpostin osoitekirjaasi laskutus@finvoicer.fi  Näin laskujen pitäisi tulevaisuudessa aina tulla saapuneisiin viesteihin!

Sain laskun, pitääkö se maksaa?

Lähtökohtaisesti kaikki laskut, jotka on lähetetty ennen irtisanomista ovat aiheellisia. Esimerkiksi, jos aloitit valmennuksen 4.9. sait laskun toisesta kuukaudesta 4.10. on lasku aiheellinen vaikka olisit irtisanonut valmennuksen 4.10.

Emme myy vain yhtä kuukautta, mutta voit olla vain yhden kuukauden mukana valmennuksessa irtisanomalla se ensimmäisen kuukauden aikana

Jos olet jostain syystä saanut saman laskun kaksi kertaa tai olet jo maksanut laskun (esim. liikuntaeduilla), ole yhteydessä asiakaspalvelu@muutos.net

Jos haluan irtisanoa palvelun, miten toimin?

Helpoiten irtisanominen onnistuu https://muutosvalmennus.muutos.net/ sivujen kautta: Omat tiedot -> Tilaus ja laskutus - > Tilauksen lopettaminen

Milloin saan laskun?

Saat sähköpostiisi laskun kuukausittain siitä päivämäärästä katsottuna jolloin valmennuksesi on alkanut. Jos valmennuksesi on alkanut esimerkiksi 9.4. (laskutuskausi: 9.4. - 8.5.) saat laskun toisesta kuukaudesta 9.5. (laskutuskausi 9.5. - 8.6.) ja siitä eteenpäin aina joka kuun 9. päivä.

Jos valitsit ensimmäisen kuun maksutavaksi laskun sähköpostiisi, saat sen seuraavana päivänä valmennuksen aloituspäivästä. Esimerkiksi jos valmennus alkaa maanantaina 9.4., lasku lähetetään sähköpostiisi tiistaina 10.4.

En ole saanut laskua sähköpostiini

Sähköpostit eivät tule perille? Tiivistetyt ohjeet eri sähköpostiohjelmille

Hotmail / Outlook: Voit helpoiten välttää sähköpostilaskun päättymisen roskapostikansioon lisäämällä osoitteen laskutus@finvoicer.fi turvallisten lähettäjien listalle. Tarkemmat ohjeet täältä.

MAC: Voit helpoiten välttää sähköpostilaskun päättymisen roskapostikansioon lisäämällä osoitteen laskutus@finvoicer.fi yhteystiedoksi. Tarkemmat ohjeet täältä.

GMAIL: Voit helpoiten välttää sähköpostilaskun päättymisen roskapostikansioon lisäämällä osoitteen laskutus@finvoicer.fi yhteystiedoiksi.

Mistä näen kuinka paljon minulla on avoimia laskuja?

HUOM! Toukokuun 2021 aikana siirrymme käyttämään Finvoicer-palvelua, kaikki heidän lähettämiin laskuihin saat lisätietoa alta:

Arkisin klo 09.00 - 16.30

Puh: 02 6510 0650

Fax: (02) 6510 0651

asiakaspalvelu(at)finvoicer.fi

Ennen toukokuuta 2021 lähetyt laskutiedot saat asiakaspalvelu@muutos.net

Mitä jos en maksa laskua ajallaan / sain laskun perintätoimistolta?

Käyttämämme laskutustapa on sähköposti. Mikäli suoritusta oikealla summalla ja viitenumerolla ei ole tehty ennen eräpäivää muistutamme laskusta kirjallisesti. Noudatamme myöhästyneissä laskuissa perintälakia. Kirjallisen muistutuksen muistutuskulu on 5 €. Mikäli muistutukseen ei tule suoritusta määräaikaan mennessä, saatava siirretään perintätoimistolle, joka aloittaa laskun perinnän.

Mikäli olet maksanut laskun eri tilille tai viitenumerolla kuin laskussa, niin ole yhteydessä joakim@muutos.net

Yhteystiedot ja reklamaatiot

Parhaiten saat yhteyden sähköpostitse asiakaspalvelu@muutos.net 


Palvelemme myös puhelimitse 0405435003 arkisin 9-15 välillä.

Reklamaatio pitää lähettää osoitteeseen joakim@muutos.net

Reklamaation tekemiseen saat ohjeita kuluttajaneuvonnasta.

Suosittelemme hyödyntämään linkin takana löytyviä kuluttajaneuvonnan tarjoamia reklamaatiopohjia. Valitse sieltä parhaiten valituksen aihetta kuvaava pohja. Voit myös hyödyntää kuluttajaneuvonnan reklamaatioapuria: https://reklamaatioapuri.fi/ (myös tämä sinun pitää lähettää se tehtyäsi osoitteeseen joakim@muutos.net)

Sinulle vastataan 5 arkipäivän kuluessa reklamaation lähettämisestä.