DON ESTRIDGE HIGH TECH MIDDLE SCHOOL 

BELL SCHEDULE SY19

6TH GRADE

7TH GRADE

8TH GRADE

Period 1

9:30 – 10:30

60 min

60 min – last 5 minutes are announcements

Period 1

9:30 – 10:30

60 min

60 min – last 5 minutes are announcements

Period 1

9:30 – 10:30

60 min

60 min – last 5 minutes are announcements

Period 2

10:35 – 11:30

55 min

Period 2

10:35 – 11:30

55 min

Period 2

10:35 – 11:30

55 min

Lunch 1

11:35 – *12:05

30 min

*Escort to Period 3

Period 3

11:35 – 12:30

55 min

Period 3

11:35 – 12:30

55 min

Period 3

12:10 – 1:05

55 min

Lunch 2

12:35 – *1:05

30 min

*Escort to Period 4

Period 4

12:35 – 1:30

 55 min

Period 4

1:10 – 2:05

55 min  

Period 4

1:10 – 2:05

55 min  

Lunch 3

1:35 – *2:05

30 min

*Escort to Period 5

Period 5

2:10 – 3:05

55 min

 

Period 5

2:10 – 3:05

55 min

Period 5

2:10 – 3:05

55 min

Period 6

3:10 – 4:05

55 min

Period 6

3:10 – 4:05

55 min

Period 6

3:10 – 4:05

55 min