Mød nogle af vores nuværende danske elever som har fået et legat til CIS:

“Jeg fik et scholarship til CIS og startede på skolen i august 2018. Jeg synes den nye campus i Nordhavn er fantastisk: Faglokalerne i biologi og kemi er helt moderne “science labs” og man kan se ud over hele København fra skolen, fordi der er store vinduer og meget lyst overalt.

Som dansk elev på CIS får man et større perspektiv på verden. Man bliver et meget mere åbent menneske, fordi man får venner fra hele verden og finder ud af hvordan verden hænger sammen. Og så har jeg nogle utroligt dygtige lærere, så jeg føler virkelig at jeg lærer noget hver dag.

Jeg har altid gerne villet være psykiater så min drøm er at læse medicin på enten St. Andrews i Skotland eller McGill University i Canada. Og det er jo fordelen ved at gå på et international gymnasium som CIS at man kan søge direkte ind på de bedste universiteter i hele verden.”

Anna-Rosa Mørch, Grade 11 (2.g)

“Jeg valgte at søge et scholarship til CIS fordi jeg havde hørt rigtig meget godt om skolen. Især den nye campus som nok er den flotteste skolebygning i hele Danmark! Men også det, at en IB giver så mange muligheder for at studere bagefter, både i Danmark og i udlandet. Og så er CIS bare en af de bedste internationale skoler - og en af de allerførste i hele verden til at udbyde IB. Så jeg var rigtig glad for at få muligheden for at studere her gennem et scholarship.

Jeg kan godt lide at det faglige niveau er så højt på CIS. Lærerne er gode. Det er tydeligt at de allesammen er højt kvalificerede og ved hvad de laver. Stemningen og atmosfæren på CIS holder én målrettet, man vil gerne leve op til skolens ry, til den “school spirit, ” den ånd der er her. Så jeg er rigtig glad for at gå på CIS, både fagligt og  socialt. Det var virkelig nemt at få venner, både danske og fra alle mulige andre lande, fordi miljøet her er så internationalt.

Efter gymnasiet er det min plan at tage en bachelor i Danmark og derefter en master i udlandet.”

Phillip Mondrup, Grade 11 (2.g)

“Uden et scholarship ville det ikke have været muligt for mig at blive en del af det helt unikke læringsmiljø på CIS som motiverede mig til at få 42 point i min IB Diploma (den internationale studentereksamen). Jeg mødte nogle fantastisk inspirerende lærere som gav mig modet til at tro på mig selv og prøve noget nyt. Samtidig lærte jeg hvor vigtigt det er også at være fysisk aktiv gennem de mange sportsprogrammer og kreative aktiviteter som CIS tilbyder efter skoletid.”

Henrik Hagemann, student fra 2010

Efter studentereksamen tog Henrik en kandidatgrad i Biokemi på Imperial College i London. I 2015 var han med til at stifte CustoMem, et ingeniørfirma som har specialiseret sig i at udvikle biokemiske filtre til rensning af spildevand fra industrien. Processen som CustoMem har opfundet gør det muligt at tilbageholde og genanvende mange af de stoffer, som ude i miljøet er giftige, men som i industrien spiller vigtige roller i produktionen. Som resultat af virksomhedens banebrydende teknologi vandt Henrik Hagemann i 2018 den eftertragtede “Innovators Under 35 Award” som hvert år uddeles af MIT Technology Review. Læs artiklen her.

New CIS Scholarships for the 2019-20 School Year

Copenhagen International School is pleased to announce two new scholarships in the following categories:

  1. The CIS Arts Scholarship - for students who can demonstrate that they possess exceptional talents in the creative arts, particularly in Visual Arts, Music and/or Theatre, but we are also interested in submissions in creative writing, design, dance, and animation. Our hope is that students will inspire others in the school to develop their creativity in a range of fields.
  2. The CIS Sustainability Scholarship - for students who have demonstrated outstanding commitment to protecting the environment and/or advocating for a sustainable lifestyle. The successful student will be expected to contribute to sustainability efforts during his/her time at CIS.

These additional scholarships have been created to mark the 50th anniversary of the IB organization, whose mission encompasses the desire to achieve a better, more peaceful world through education. Funding has been provided by our many generous donors, whose contributions to our ‘Giving Tree’ Community Scholarship Fund, launched in 2014, will allow us to support the education of two students, each for two academic years, at a reduction of up to 85% of tuition. Our focus on creativity and sustainability is based on the vision and mission of CIS - developing the potential of each individual in order to create a just and sustainable world.

In addition to the two new scholarships, CISA will continue to offer a number of Academic Scholarships which are awarded on the basis of outstanding academic ability, as determined by the outcome of scholarship exams set by the school.

For more information about CIS Scholarships, please visit www.cis.dk/admissions/scholarships
Or contact us at admission@cis.dk   (+45) 39 46 33 15