Published using Google Docs
Stage bij Burennetwerk Antropologen beroepsvereniging
Updated automatically every 5 minutes

Stage of werkervaringsplek bij Burennetwerk in Amsterdam

Zoek je een stage of werkervaringsplek in het maatschappelijke veld in Amsterdam? Bij een ambitieuze organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng? Wellicht is Burennetwerk iets voor je!

Wie zijn we en wat doen we?

Stichting Burennetwerk heeft als missie dat in alle buurten van Amsterdam mensen die graag eens willen helpen worden gekoppeld aan mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Burennetwerk brengt deze twee groepen in hun eigen wijk bij elkaar voor laagdrempelige, praktische klussen of sociaal contact. Burenhulp. Eenvoudig, flexibel en effectief.

Onze doelgroep

De cliëntgroep van Burennetwerk is divers. Een groot deel van onze hulpvragers bestaat uit eenzame ouderen die behoefte hebben aan sociaal contact of hulp nodig hebben bij een kusje in huis. Daarnaast weten alleenstaande moeders, mensen met een lichtverstandelijke beperking en mensen met niet-aangeboren hersenletsel ons ook te vinden voor hulpvragen. Onze hulpvragers hebben geen sociaal netwerk of financiële middelen. De hulpvragen zijn uiteenlopend: van hulp bij de boodschappen voor iemand die dit zelf niet meer kan, tot een praktisch klusje in huis tot de behoefte aan sociaal contact. Denk bij dat laatste aan bijvoorbeeld een kopje koffie samen, samen er op uit, samen een spelletje doen.

Wat ga je doen?

Uiteraard is het mogelijk om de werkzaamheden af te stemmen op jouw voorkeur of onderzoek.

Er is bij Burennetwerk veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. We zijn een jonge en bevlogen organisatie en je wordt dan ook van harte uitgenodigd om met ons mee te denken, te dromen, te verbeteren. Signaleer je knelpunten en heb je ideeën over verbetering? Signaleer je iets in de wijk waar je meer van zou willen weten? Of heb je operationele talenten en wil je die graag verder ontwikkelen?  Laat het ons weten en ga ermee aan de slag. Wij denken graag met je mee!

Wie ben jij?

Je krijgt bij ons volop de ruimte om in de praktijk te leren en wij brengen je graag de kneepjes van het vak bij. Het is fijn als je het volgende meebrengt:

Wat bieden wij?

Lijkt het je wat of heb je nog vragen? Neem contact op met Paulien via paulien@burennetwerk.nl. Je mag ook naar ons kantoor bellen, 020-6239771. Wij hebben onze telefoonlijnen dagelijks open van 10-15 uur.