Ô LIT DE L’OURTHE B&B GASTENVERBLIJVEN (Nederlands)                         Huurvoorwaarden/info


Wij appreciëren rust in en om onze verblijven. Feesten of bijeenkomsten van jonge groepen: scoutingclubs/studenten ed. zijn uitdrukkelijk niet gewenst. Minimale leeftijd hoofdhuurder is 21 jaar.

Zakelijke verhuur is onder zeer strikte voorwaarden toegestaan en enkel als er geen andere verblijven verhuurd zijn.


Vanaf 16 uur is het gastenverblijf open. De parking is links van het grote huis. De gastenverblijven bereik je door het poortje te nemen naar de achtertuin. Zie bordje Chambre d’Hôtes. De bungalow spreekt voor zich. De cottage is het lage deel van de villa en heeft als entree een dubbele deur. De entree van de dorpsvilla is bij de houten trap.

Vertrek vóór 10 uur. Voor je vertrek vragen wij je de radiatoren op 1 te zetten. Wij vragen je het huis veegschoon en netjes op te leveren. Ramen en deuren graag dichtmaken. Sleutel mag op de deur blijven. Tijdens je verblijf komen we nog een keertje langs om te kijken of alles naar wens is. Indien je het verblijf vies achterlaat zullen wij 50 euro schoonmaakkosten declareren.


Extra service

Ontbijt

Het otnbijt is niet inbegrepen in de huurprijs. Het regionale ontbijt bestaat uit broodjes, croissant, een warme drank naar keuze, glaasje verse appelsap, zoet beleg, kaas, scharreleitje of yoghurt. Het ontbijt wordt in een mand geserveerd in het gastenverblijf of indien beschikbaar in de eetkamer van de bed & breakfast als buffet. Prijs 14 euro per persoon. Kinderen tot 2 jaar gratis. Kinderen tot 8 jaar halve prijs. Een champagne-ontbijt is mogelijk (fles 17 euro). Het is mogelijk te ontbijten tussen 9 en 11 uur. (Let op, voor late ontbijters - eerst uitchecken aub). Eerder ontbijten is mogelijk op afspraak.

Seizoensproducten

Let wel, de seizoensproducten zijn niet altijd leverbaar.

Pannenkoeken

Regelmatig openen we op zaterdagavond ons pop-up pannenkoekenhuis in de eetkamer van de b&b.

Houtblokken 

Blokken (voor houtkachel dorpsvilla) zijn bij ons te koop. Vanaf zomer 2019 zijn huisgemaakte vuurkorfblokken te koop. Deze maken wij van de mest van onze paarden. 100% ecologisch (en stankvrij)!

 

Sauna

Op verzoek maken wij de sauna voor je aan. Je kunt de sauna twee uur gebruiken. Prijs 20 euro (2pers.), Inclusief schoonmaak, leenhanddoek en leenbadjas en opgietvloeistof.

Fietsen

John is een echte “insider” als het om fietsen gaat. Hij neemt je graag mee op een mooie fietstocht. Tarief afhankelijk van afstand/duur tocht. Wil je zelf gaan fietsen, schroom dan niet hem te vragen naar mooie routes.

Schoonmaak

Er is geen dagelijkse schoonmaak voorzien. Op verzoek is dit mogelijk tegen een extra vergoeding.

Oppas

Onze dochter (15j.) past graag op. Zij kan in jullie verblijf tot maximaal 1h00 op je kindjes of hond passen. Uiteraard zijn wij ook in de buurt. Kosten 10 euro per uur.

Taxi

Wij kunnen je van en naar Durbuy brengen tussen 19 uur en 23h30. Kosten 5 euro per rit (4p.).

Free little library

Spelletjes, tijdschriften, boeken  en speelgoed kun je lenen in het kantoortje.

Paarden B&B

Wij houden op een paardvriendelijke manier paarden en hebben in Fronville een klein paardenpension: Equinlibre.  Je paard laten overnachten is mogelijk. Overnachting in een stal met stro, hooi  en water naar believen of overnachting schuilstal met weidegang en water. Het is allemaal mogelijk. Prijs en voorwaarden op aanvraag. Als jullie kinderen het leuk vinden om paardjes te knuffelen, borstelen, laat het ons weten.

Verven 

Wij verkopen via een webshop de verven van Pure & Original. Om je te laten zien hoe mooi deze verven zijn, hebben wij ze overal in de B&B gebruikt.

De beschikbaarheid van bovenstaande extra services is afhankelijk van onze eigen werkzaamheden en vakanties.


De huur omvat de huur van het verblijf incl. toeristenbelasting.

Borg 200 euro geldt voor reserveringen van 7 dagen of meer. Te voldoen op moment reserveren via bankoverschrijving en retour binnen 5 dagen op uw bankrekening, na inspectie van het gastenverblijf.


Betaling verplicht op moment van reservering.

IBAN BE83 6511 556 374 15
BIC-code KEYTBEBB
R. Hoekstra-Meurs
rue du ban 39
6990 Fronville, België

Bij boekingen via Booking.com, Airbnb, Wimdu etc. volgt u deze instructies.

Bij een annulering ontvang je 50% van de huur terug. Mocht het gastenverblijf door ons toch nog verhuurd worden, dan betaal je enkel 50 euro administratiekosten.Schade en gebreken dien je binnen 2 uur na aanvaarding van het verblijf te melden. Je bent aansprakelijk voor de schade die plaatsvindt tijdens je verblijf, inclusief schade toegebracht door derden die op verzoek van jou op locatie aanwezig zijn. De met schade verband houdende vervangingskosten (nieuwwaarde) zijn direct opeisbaar. Uitsluitingen of beperkingen van aansprakelijkheid vermeldt door je boekingsbureau zijn nietig.

Een schadeformulier kan opgemaakt worden voor je aansprakelijkheids,- of reisverzekering. De aansprakelijkheid voor schade blijft bestaan tot er een inspectie heeft plaatsgevonden.


Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade welke jij of je bezit ondervindt voor-tijdens-na je verblijf, bij deelname aan door ons georganiseerde activiteiten of gebruik van speeltoestellen, fietsen etc.


Ô lit de l’Ourthe, vertegenwoordigd door Renske Hoekstra-Meurs, is gebonden je het verblijf te bieden overeenkomstig hetgeen overeengekomen is. Zij is echter op ieder moment gerechtigd om zonder uitleg en zonder tussenkomst van een rechter, deze overeenkomst te ontbinden zonder schadevergoeding. In dit geval ontvang je het niet genoten deel van de huursom binnen 48 uur terug. Het niet naleven de voorwaarden kan annulering, extra kosten en ontzegging van de toegang tot het gastenverblijf tot gevolg hebben.


PRAKTISCHE INFORMATIE

S.O.S. EUROPEES NOODNUMMER 112
BRANDWEER 100  - AMBULANCE 100 - POLITIE 101

Huisarts A. Weron, rue des écoles 36, 6990 Hotton, 084/466534.
Huisartsenpost weekend 1733 (Het is beter om meteen naar de eerste hulp in het ziekenhuis te gaan.)

Apotheek: Pharmacie Mouchet, Avenue de la Gare 100, 6990 Hotton
Apotheek weekend en avonddienst: www.apotheek.be of www.pharmacie.be

Ziekenhuis Princesse Paola in Aye (Marche-en-Famenne), Rue du Vivier 21, 6900 Marche-en-Famenne.

Banken: Hotton (3 km).
Supermarkten:
Minimarket in Melreux (1,5 km., open ma-za 8-18:30 uur en zondagochtend.
Delhaize in Hotton (4 km.)open ma-zo 8-18:30 uur.
Bakker in Hotton voor de brug open di-zo 7:30-18:00 uur.
Weekmarkt Hotton 1x per twee weken.
Weekmarkt Barvaux op woensdagochtend.
Weekmarkt Bomal op zondagochtend.
Grootwinkelbedrijven vindt je in Marche-en-Famenne.

Toeristeninformatie, wandelkaarten aanwezig.

Minigolf in Hotton bij toeristenbureau

Hengelsport in de rivier de l’Ourthe met vergunning.

Kanovaren of kajakken op de l’Ourthe kan via Durbuy Adventure of Bomal en Hotton


WiFi is gratis, maar niet 100% gegarandeerd. Netwerk: OLDL, code 20062018

Vragen tijdens uw verblijf? SMS of bel even +32 491 145 169

Media:

 www.olitdelourthe.be

www.familiehuisardennen.be

Facebook

Instagram

Pinterest

Restaurants

Hotton:

- le Jaquemart

Wéris:
- le cor de chasse: 1 michelinster
- tiesse di bwes
- les lanternes
Durbuy:
- le fou du roy
- le clos de récollets
- brasserie fred
- victoria
- le saint-amour
- la canette
- la calèche
Bomal:
- la ferme houard
Grand-Han:
- la passerelle


ROUTEBESCHRIJVING

Adres: rue du ban, 39
6990 FRONVILLE (HOTTON)
Provincie LUXEMBOURG
BELGIË

Voor GPS-rijders: let op dat je Fronville in België kiest. Er is in Frankrijk ook een Fronville.

Vanuit BRUSSEL rijdt je naar NAMUR. Daar neem je de snelweg N4 naar MARCHE. Je verlaat de N4 bij afslag SINSIN DURBUY. Je gaat linksaf richting Durbuy. Na het dorp NOISEUX sla je rechtsaf richting HOTTON.
Van ANTWERPEN hou je bij LIEGE richting LUXEMBOURG aan tot je in de tunnel komt. In de tunnel neem je de afslag MARCHE. Let op! Deze afrit is erg kort. Volg de weg en neem na een paar kilometer bij de oude fabrieken, de afslag MARCHE. Je volgt de N63 tot de afslag NOISEUX/BAILLONVILLE. Je gaat linksaf richting Durbuy. Na het dorp NOISEUX sla je rechtsaf richting HOTTON.

Vanaf MAASTRICHT E25 houd je in LUIK het centrum aan tot je langs de rivier en iedere keer door tunneltjes rijdt. Na de tunneltjes houd je rechts aan en neem je schuin rechts de afslag naar Quai Mativa/N90. Neem op Quai Mativa meteen de eerste afslag rechts naar PONT DE FÉTINNE. Over deze schitterend “gouden brug” gekomen neem je meteen de eerste afslag links richting N617 LUXEMBOURG. Volg de weg en neem na een paar kilometer bij de oude fabrieken, de afslag MARCHE. Je volgt de N63 tot de afslag NOISEUX/BAILLONVILLE. Je gaat linksaf richting Durbuy. Na het dorp NOISEUX sla je rechtsaf richting HOTTON.


pagina  van versie 1-4-2018