Nederlands


De huurvoorwaarden en huisregels lijken streng, maar dragen bij aan een prettig verblijf. Ze worden je bij acceptatie van de reservering toegestuurd. Door betaling van de huursom, ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden en huisregels. Heb je vragen/opmerkingen, vertel het ons. Positieve recensies op internet zijn welkom. Heb je iets op te merken; laat het ons meteen weten(snelle oplossing) en wacht niet tot na vertrek (fairplay).

Tot slot, binnen onze mogelijkheden dragen wij bij aan een duurzame wereld. Geniet van je verblijf en wees behulpzaam om mee te helpen.

John en Renske, Guusje, Ties, Marith en Kobe  

HUURVOORWAARDEN

HUURPERIODE  ________________________________________

Aankomst bij voorkeur op maandag en vrijdag van 15:00 uur tot 21:00 uur.  Vertrek op maandag of vrijdag vóór 10:00 uur. Latere aankomst melden op nummer +32 (0)491 145169. Bij geen bericht vervalt de reservering om 21:00 uur, zonder restitutie van de huursom.

Beschikbaarheid (test en onder voorbehoud):

VINTER HUS

HYGGE

HUURDER Jij, de hoofdhuurder bent meerderjarig en gedurende de huurperiode aanwezig.

Bezetting

Personen

Naam

Geboortedatum

Identificatienummer

Woonplaats

Land

Doel verblijf

privé / zakelijk

Akkoord huurvoorwaarden

HUUR De huur omvat de huur van het verblijf, toeristenbelasting, een brandverzekering, set keukenlinnen, set beddengoed. Het verblijf is goedgekeurd door de brandweer, het commissariaat voor toerisme en heeft de benodigde gemeentelijke vergunning. Prijzen, excl. 40 euro schoonmaakkosten:

HYGGE / VINTER HUS

2 of 3 nachten: 190 euro

4 nachten: 240 euro

7 nachten: 390 euro

Hoogseizoen enkel 7 nachten mogelijk met aankomst op vrijdag. Prijs 495 euro.

Korting bij lagere bezetting: 4 euro per persoon per nacht.

BORG 250 euro voor Hygge en Vinter Hus, 300 euro voor Hösten Hus, 500 euro voor Sommer Hus, contant te betalen bij aankomst. Binnen 7 dagen na vertrek en na aftrek van eventuele schade/kosten retour op rekening:

Iban

Bic

Ô lit de l’Ourthe, vertegenwoordigd door Renske Hoekstra-Meurs, is gebonden jou een verblijf te bieden overeenkomstig hetgeen in dit contract is weergegeven. Verhuurder is gerechtigd om, bij onvoorziene omstandigheden, zonder uitleg en zonder tussenkomst van een rechter, deze overeenkomst te ontbinden zonder schadevergoeding. In dit geval ontvang je de reeds aanbetaalde bedragen terug binnen 48 uur terug.

BETALING De gehele huursom dien je uiterlijk 30 dagen voor aankomst voldaan te hebben op IBAN BE83 6511 556 374 15 en BIC-code KEYTBEBB op naam Renske Hoekstra te Fronville.

ANNULERING Annuleringen kun je enkel schriftelijk indienen. Er is een restitutie van 30% van de huursom als je binnen 30 dagen voor aankomst annuleert.

SCHADE/GEBREKEN Deze dien je binnen 2 uur na aanvaarding van het verblijf te melden. De inventarislijst is ingesloten in dit document.

Je bent aansprakelijk voor de schade die plaatsvindt tijdens je verblijf, inclusief schade toegebracht door derden die met toestemming en op verzoek van jou op locatie aanwezig zijn.

De met schade verband houdende vervangingskosten(=nieuwwaarde) worden met de borg verrekend. Kan de omvang van de schade niet direct vastgesteld worden, dan ontvang je dit van ons binnen 30 dagen met een aangetekend schrijven. Indien de schade hoger is dan de borg, dan wordt het restbedrag direct opeisbaar.

Uitsluitingen of beperkingen van aansprakelijkheid vermeldt door je boekingspartner zijn nietig. Een schadeformulier kan opgemaakt worden voor je aansprakelijkheids,- of reisverzekering.

De aansprakelijkheid voor schade blijft bestaan indien de schade na vertrek wordt geconstateerd. Wij nemen in dat geval binnen 4 werkdagen contact met je op om de schade af te wikkelen.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade welke jij of je bezit ondervindt voor, tijdens en na verblijf in het pand, of deelname aan door ons georganiseerde evenementen.


HUISREGELS

ALGEMEEN Het niet naleven van huisregels en huurvoorwaarden kan annulering, extra kosten en ontzegging van de toegang tot het gastenverblijf tot gevolg hebben.

PRAKTISCHE INFORMATIE

S.O.S. EUROPEES NOODNUMMER 112

BRANDWEER 100

AMBULANCE 100

POLITIE 101

 

Huisarts:

Torbeyns, Avenue de la Gare 67  6990 Hotton, 084/466386.

J. Chaplier/A. Weron, rue des écoles 36, 6990 Hotton, 084/466534.

Huisartsenpost weekend 1733

Apotheek: Pharmacie Mouchet, Avenue de la Gare 100, 6990 Hotton

Apotheek weekend en avonddienst: www.apotheek.be of www.pharmacie.be

Ziekenhuis Princesse Paola in Aye (Marche-en-Famenne), Rue du Vivier 21, 6900 Marche-en-Famenne.

Banken ING, PNB, Belfius vind je in Hotton (3 km).

Supermarkten: Minimarket in Melreux (1 km.)

Carrefour en Delhaize in Hotton (4 km.)

Eigenaar: Renske Hoekstra-Meurs 0032 (0)491 14 51 69

WiFi is gratis, maar niet gegarandeerd. De code is 11012006

AFVALREGELS GEMEENTE HOTTON

De groene gemeente Hotton hanteert strikte regels omtrent het inzamelen van afval.

Er zijn twee afvalbakken in het verblijf. Eén voor organisch afval en luiers. De andere voor verpakkingen uit plastic en aluminiumfolie.

Buiten staat bij ieder verblijf een zwarte ton voor BLIK / MELKPAKKEN / FRISDRANKFLESSEN en PAPIER/KARTON.

GLAS graag zelf naar de GLASBAK brengen. Dit is een klein wandelingetje tot aan het begin van Fronville.

Indien bij het uitchecken blijkt dat er niet (goed) gesorteerd is, dan vragen wij je dit te corrigeren. Heb je om wat voor reden ook geen zin in het scheiden van het afval, dan vragen wij 25 euro extra kosten.

ROUTEBESCHRIJVING

Adres: rue du ban, 39

6990 FRONVILLE (HOTTON)

Provincie LUXEMBOURG

BELGIË

Voor GPS-rijders: let op dat je Fronville in België kiest. Er is in Frankrijk ook een Fronville.

Vanuit BRUSSEL rijdt je naar NAMUR. Daar neem je de snelweg N4 naar MARCHE. Je verlaat de N4 bij afslag SINSIN DURBUY. Je gaat linksaf richting Durbuy. Na het dorp NOISEUX sla je rechtsaf richting HOTTON.

Van ANTWERPEN hou je bij LIEGE richting LUXEMBOURG aan tot je in de tunnel komt. In de tunnel neem je de afslag MARCHE. Let op! Deze afrit is erg kort. Volg de weg en neem na een paar kilometer bij de oude fabrieken, de afslag MARCHE. Je volgt de N63 tot de afslag NOISEUX/BAILLONVILLE. Je gaat linksaf richting Durbuy. Na het dorp NOISEUX sla je rechtsaf richting HOTTON.

Vanaf MAASTRICHT E25 houd je in LUIK het centrum aan tot je langs de rivier en iedere keer door tunneltjes rijdt. Na de tunneltjes houd je rechts aan en neem je schuin rechts de afslag naar Quai Mativa/N90. Neem op Quai Mativa meteen de eerste afslag rechts naar PONT DE FÉTINNE. Over deze schitterend “gouden brug” gekomen neem je meteen de eerste afslag links richting N617 LUXEMBOURG. Volg de weg en neem na een paar kilometer bij de oude fabrieken, de afslag MARCHE. Je volgt de N63 tot de afslag NOISEUX/BAILLONVILLE. Je gaat linksaf richting Durbuy. Na het dorp NOISEUX sla je rechtsaf richting HOTTON.

Bij het binnenrijden van FRONVILLE zie je ons huis tegenover de kerk. De parking ligt naast het huis. Je mag mij bellen op nummer +32 (0)491145169. Bel niet aan bij de voordeur. Dit is de voordeur van een vakantiewoning.

Via de webshop (begin 2018) kun je je verblijf aanvullen met heerlijke verwennerij en kun je ook al het moois kopen waarmee wij onze verblijven decoreren.

LINK NAAR INVENTARISLIJST

pagina  van versie 23-8-2017