Benvolgut, benvolguda,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir de demà  tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Aquesta mesura té prevista una durada inicial de 14 dies, fins el 27 de març inclòs. Prestarem atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

El Consorci d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació als dubtes que puguin sorgir.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

S:\1- EQUIP DIRECTIU\CAP D'ESTUDIS\LOGO ESCOLA.png

Tal y como dice el comunicado que nos ha llegado del Consorci d’Educació, el Departamento de Salud, como medida excepcional para contener el coronavirus, ha tomado la decisión de cerrar a partir de mañana todos los centros educativos de Catalunya, por lo tanto quedan suspendidas las clases y las actividades extraescolares desde el 13 hasta el 27 de Marzo, incluido.

Encontraréis la dirección web con las recomendaciones y protocolos para la prevención aquí: http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Todas las informaciones que nos vayan llegando os las comunicaremos a través de la pagina web de la escuela (www.escolaelisenda.cat)  y de la cuenta de instagram @escolaelisenda

Las colonias que teníamos previstas hacer el 25, 26 y 27 de Marzo quedan aplazadas, así como las actividades extraescolares que se realizan en la escuela.

El Equipo Directivo