Proposed 6th Grade Carmody Bell Schedule 2018/19

Option #1

Monday/Wednesday/Friday (Regular Day)

Time

7th Grade

8th Grade

6th Grade

Minutes

7:20 - 8:18

Period 1

Period 1

Period 1

58 Minutes

8:22 - 9:20

Period 2

Period 2

Period 2

58 Minutes

9:24 - 10:22

Period 3

Period 3

Period 3

58 minutes

Lunch Block

10:26 - 1:06

Lunch

10:26 - 10:56

Period 4

10:26 - 11:24

Period 4

10:26 - 11:24

Lunch = 30 min

Class 58 min

Period 4

11:00 - 11:58

Lunch

11:28 - 11:58

Period 5

11:28 - 12:26

Lunch = 30

Class = 58

Period 5

12:02 - 1:00

Period 5

12:02 - 1:00

Lunch

12:30 - 1:00

Lunch = 30 min

Class  = 58 min

1:04 - 2:02

Period 6

Period 6

Period 6

58 minutes

        

Tuesday/Thursday (Connections Day)

Time

7th Grade

8th Grade

6th Grade

Minutes

7:20 - 8:02

Connections

Connections

Connections

42 Minutes

8:06 - 8:56

Period 1

Period 1

Period 1

50 minutes

9:00 - 9:50

Period 2

Period 2

Period 2

50 minutes

9:54 - 10:44

Period 3

Period 3

Period 3

50 minutes

Lunch Block

10:48 - 1:06

Lunch

10:48 - 11:18

Period 4

10:48 - 11:38

Period 4

10:48 - 11:38

Lunch = 30 min

Class =50 min

Period 4

11:22 - 12:12

Lunch

11:42 - 12:12

Period 5

11:42 - 12:32

Lunch= 30 min

Class = 50 min

Period 5

12:16 - 1:06

Period 5

12:16 - 1:06

Lunch

12:36 - 1:06

Lunch = 30 min

Class = 50 min

1:10 - 2:00

Period 6

Period 6

Period 6

class = 50 min

Proposed 6th Grade Carmody Bell Schedule 2018/19

Option #2                

Tuesday/Thursday (Connections Day)

Time

6th Grade

7th Grade

8th Grade

Minutes

7:20 - 8:02

Connections

Connections

Connections

42 Minutes

8:06 - 8:56

Period 1

Period 1

Period 1

50 minutes

9:00 - 9:50

Period 2

Period 2

Period 2

50 minutes

Lunch Block

9:54 - 12:12

Lunch

9:58 - 10:28

Period 3

9:58-10:56

Period 3

9:58-10:56

Lunch = 30 min

Class = 50 min

Period 3

10:48 - 11:18

Lunch

11:00- 11:30

Period 4

10:48 - 11:38

Lunch = 30 min

Class =50 min

Period 4

11:22 - 12:12

Period 4

11:42 - 12:12

Lunch

11:42 - 12:12

Lunch= 30 min

Class = 50 min

12:16-1:06

Period 5

Period 5

Period 5

50 minutes

1:10 - 2:00

Period 6

Period 6

Period 6

class = 50 min

Monday/Wednesday/Friday (Regular Day)

Time

6th Grade

7th Grade

8th Grade

Minutes

7:20 - 8:18

Period 1

Period 1

Period 1

58 Minutes

8:22 - 9:20

Period 2

Period 2

Period 2

58 Minutes

9:24 - 10:22

Period 3

Period 3

Period 3

58 minutes

Lunch Block

10:26 - 1:06

Lunch

10:26 - 10:56

Period 4

10:26 - 11:24

Period 4

10:26 - 11:24

Lunch = 30 min

Class 58 min

Period 4

11:00 - 11:58

Lunch

11:28 - 11:58

Period 5

11:28 - 12:26

Lunch = 30

Class = 58

Period 5

12:02 - 1:00

Period 5

12:02 - 1:00

Lunch

12:30 - 1:00

Lunch = 30 min

Class  = 58 min

1:04 - 2:02

Period 6

Period 6

Period 6

58 minutes

2017-2018 - Current Schedule

2018 - 2019 6th, 7th, & 8th Grade Bell Schedule - “Old Option”

Regular Day Monday Wednesday & Friday

Time

Connections Day Tuesday & Thursday

Time

Period 1

7:20 - 8:18

Connections  

7:20-8:04

Period 2

8:22 - 9:20

Period 1

8:08 - 8:58

Period 3

9:24 - 10:22

Period 2

9:02 - 9:52

Period 4

Lunch

Period 4

10:26 - 10:52

10:56 - 11:26

11:30 - 12:02

Period 3

9:56 -10:46

Period 4

Lunch

Period 4

10:50 - 11:15

11:15 - 11:45

11:49 - 12:14

Period 5

12:02 - 1:00

Period 5

12:18-1:08

Period 6

1:04 - 2:02

Period 6

1:12 - 2:02