Monday/Wednesday - A day

Morning Tutorials

7:45-8:20

35 minutes

1st Period

8:25-9:50

85 minutes

3rd Period

9:55-11:20

85 minutes

Advisory

11:25-12:15

50 minutes

Lunch

12:20-12:50

30 minutes

5th Period

12:55-2:20

85 minutes

7th Period

2:25-3:50

85 minutes

Afternoon Tutorials

3:50-4:30

40 minutes

Tuesday/Thursday - B day

Morning Tutorials

7:45-8:20

35 minutes

2nd Period

8:25-9:50

85 minutes

4th Period

9:55-11:20

85 minutes

Advisory

11:25-12:15

50 minutes

Lunch

12:20-12:50

30 minutes

6th Period

12:55-2:20

85 minutes

8th Period

2:25-3:50

85 minutes

Afternoon Tutorials

3:50-4:30

40 minutes

Friday - C day

Morning Tutorials

7:45-8:20

35 minutes

1st Period

8:25-9:05

40 minutes

2nd Period

9:10-9:50

40 minutes

3rd Period

9:55-10:35

40 minutes

4th Period

10:40-11:20

40 minutes

Advisory

11:25-12:15

50 minutes

Lunch

12:20-12:50

30 minutes

5th Period

12:55-1:35

40 minutes

6th Period

1:40-2:20

40 minutes

7th Period

2:25-3:05

40 minutes

8th Period

3:10-3:50

40 minutes