Kedvezményezett neve: Lábatlan Város Önkormányzat

Projekt címe: Lábatlan Város Rendelőintézet járóbeteg szakellátó szolgáltatásainak fejlesztése új eszközök beszerzésén keresztül

A támogatás összege: 76.918.780 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt azonosító száma: EFOP-2.2.19-17-2017-00035

A projekt tartalmának bemutatása:

Lábatlan város és Süttő község lakosságát kiszolgáló járóbeteg szakrendelések a lábatlani Egészségházban kapnak helyet. Az épület 2000-ben készült el korszerű építési technológiával, így energetikailag is megfelelő állapotú. Az alapellátás mellett 7 szakrendelés érhető el a lakosság számára: gasztroenterológia, szemészet, nőgyógyászat, urulógia, fizikoterápia, reumatológia, pszihiátria, valamint a gyógytorna lehetősége is adott.

A projekt keretében 5 szakrendelés (gasztroenterológia, szemészet, nőgyógyászat, urulógia, fizikoterápia) eszközparkja került fejlesztésre. A beszerzés rendeletben előírt minimum feltételek teljesítése mellett a betegek magasabb színvonalon történő ellátását teszi lehetővé.

Az épület teljes körű akadálymentesítése érdekében az I. emelet és a tetőtér között jelenleg lépcsővel áthidalt szintkülönbség leküzdésére korlátlift létesült, melynek segítségével a gasztroenterológiai, pszihiátriai szakrendelés és a gyógytorna helyiségei akadálymentesen megközelíthetővé váltak.

Megvalósítási helyszín: 2541-Lábatlan, Rákóczi Ferenc út 132.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.december 31.

Projekttel kapcsolatos további információ az alábbi elérhetőségeken érhető el: Lábatlan Város Polgármesteri Hivatala, 2541-Lábatlan, József Attila u. 60., polghiv@labatlan.hu, 33/517-500 2 mellék


A megvalósítás képei

Korlátlift

A projekt keretében beszerzett eszközök

Nőgyógyászat

NST

kolposzkóp

nőgyógyászati vizsgálószék

Reumatológia

                                ultrahangos kezelőegységek

Szemészet

réslámpa

látótér vizsgáló

Urológia