Versjon 1.0, sist oppdatert 20. juli 2018

Vi i Øyafestivalen tar ditt personvern på alvor, og vi vil bare bruke dine personlige data for å håndtere ditt kundeforhold og for å levere de tjenestene du har bestilt fra oss.

Alle personopplysninger samles inn, lagres, behandles, utleveres og makuleres i samsvar med Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) og EUs generelle personvernforordning (GDPR: General Data Protection Regulation). Denne personvernerklæringen forklarer i detalj hvordan vi behandler personopplysninger.

1. Hvem vi er

Øyafestivalen AS med organisasjonsnummer 893035052 og forretningsadresse Torggata 5, 0181 OSLO arrangerer musikkfestivaler og konserter. I begynnelsen av august arrangerer vi festivalen Øya i Oslo med artister fra både inn- og utland. Vi drifter nettstedet www.oyafestivalen.no hvor du finner mer informasjon om tjenestene vi tilbyr deg.

2. Hvilke personopplysninger vi samler inn fra deg?

Vi samler i utgangspunktet ikke inn personopplysninger om besøkende på vårt nettsted www.oyafestivalen.no. Vi kan samle inn opplysninger om din bruk av nettstedet vårt dersom din nettleser tillater bruk av cookies (innstillingene på nettleseren din anses som samtykke).

Dersom du kontakter oss, behandler vi dine personopplysninger bare for å følge opp din henvendelse.

Du kan velge å samtykke til at vi kan sende deg våre nyhetsbrev på din e-postadresse om andre arrangementer Øyafestivalen arrangerer.

Du kan velge å samtykke til at vi kan bruke dine personopplysninger for å tilby deg skreddersydde tilbud tilpasset dine interesser.

3. Hvorfor vi samler inn personopplysninger

Formålet med å samle inn personopplysninger er å kunne tilby deg tjenestene som tilbudt på www.oyafestivalen.no. 

4. Hvordan dine personopplysninger brukes

Dine kontaktdata, inkludert personopplysninger, brukes for at vi skal kunne tilby deg tjenestene på nettstedet vårt www.oyafestivalen.no og som forklart i denne personvernerklæringen eller i egen samtykketekst du har lest og akseptert.

5. Hvordan vi deler dine personopplysninger med andre

Vi utleverer ikke dine personopplysninger til andre tredjeparter. Vi kan utlevere personopplysninger til norsk politi eller annen offentlig myndighet dersom vi får forelagt en beslagsbeslutning, rettslig kjennelse eller annet tilsvarende krav om utlevering av informasjon.

Vi bruker følgende underleverandører: Heydays. Vi har databehandleravtale med våre underleverandører som sikrer behandling av dine personopplysninger i henhold til GDPR.

6. Utlevering av personopplysninger til land utenfor EU/EØS

Vi overfører ikke dine personopplysninger til land eller organisasjoner utenfor land i EU eller EØS. Våre underleverandører har ikke servere utenfor EU/EØS.

7. Hvor lenge vi oppbevarer dine personopplysninger

Vi behandler dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for den enkelte behandling. Vi sletter dine personopplysninger om du ber oss om det og så snart som mulig og senest 1 år etter at ditt kundeforhold til oss er avsluttet.

Personopplysninger knyttet til fakturaer og betaling beholdes i 10 år, slik det er påkrevd i henhold til norsk regnskapslovgivning.

8. Dine rettigheter

Du har rettigheter etter GDPR til dine personopplysninger som er registrert hos oss om deg. Du kan når som helst aksessere og oppdatere dine personopplysninger ved å sende oss e-post til post@oyafestivalen.com for å oppdatere dine opplysninger.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke gitt til oss. Vi gjør det like enkelt for deg å trekke tilbake ditt samtykke som det er for deg å gi det. Dette gjør du ved å sende oss epost på epostadressen som angitt ovenfor.

9. Din rett til å klage

Dersom du har spørsmål eller innvendinger til hvordan vi behandler dine personopplysninger ber vi deg ta kontakt med oss på e-post post@oyafestivalen.com. Det er også mulig å sende en offisiell klage til Datatilsynet hvis du mener vår behandling av dine personopplysninger strider mot gjeldende personopplysningslov eller GDPR.  

10. Cookie Policy

Vi bruker cookies til å optimalisere nettstedet og brukeropplevelsen din. En cookie er en informasjonskapsel som lagres midlertidig eller vedvarende som en liten fil på din datamaskinen. Vi bruker tredjeparts cookies for gi oss informasjon om hva besøkende er interessert i på vårt nettsted og for å måle trafikk på vårt nettsted. Hensikten med dette er å forbedre nettsidene og tilpasse våre tilbud, og vi bruker ikke ev. personopplysninger fra cookies til noe annet.

Om du ikke ønsker å akseptere vår bruk av cookies, kan du selv foreta endringer i din nettleser slik at datamaskinen din automatisk avviser cookies. Vi gjør oppmerksom på at du dermed ikke kan bruke all vår funksjonalitet på nettstedet vårt. Hvilke tredjepart cookies vi benytter og hvordan du kan endre dine innstillinger kan endres er nærmere beskrevet i vår oversikt over Cookies

11. Kontaktinformasjon

Ved spørsmål knyttet til ditt personvern, vår behandling av dine personopplysninger og for å utøve dine rettigheter som den registrerte etter GDPR, kan du kontakte oss ved å sende epost til adressen post@oyafestivalen.com.

Endringslogg

Versjon

Dato

Oppsummering av endringer

1.0

20. juli 2018

Publisering av ny personvernerklæring i tråd med GDPR

Versjon 20. juli  2018                Side  av