PM

Skapad 2019-08-17 kl. 16:45

Uppdaterad 2019-08-20 kl. 22:48

Simklubben Ran önskar dig varmt välkommen till Malmö Open Water Swim lördagen den 24 augusti 2019. Nedan finner du information inför ditt deltagande.

Plats:

Anna Lindhs Plats, Malmö

Vi rekommenderar att ta bussen, cykla, eller ta tåget till tävlingen. Tävlingsområde ligger precis vid norra uppgången från CityTunneln på Malmö Central/Anna Linds Plats. Här stannar bussar 2, 3, 5, 7, och 8. Cykelparkering finns vid Malmö Universitet och över gatan vid Bagers Plats.

Tider:

Vi börjar redan på fredag kl. 12:00 med etablering. Vi väntar besked angående leverans av material till Anna Lindhs Plats.

FREDAG

Från kl. 12:00 - ca 20:00

Etablering av tävlingsarenan börjar. Volontärer kommer när dem kan.

Kl. 17:30

Volontär/Funktionärmöte

Kl. 19:00

Möte för simpersonal

Kl. 20:00

Tävlingsledningsmöte

LÖRDAG

Kl. 7:00

Volontärer/Funktionär registrera sig.

Kl. 7:15

Volontär/Funktionärmöte

Kl. 9:00-14:00

Tävlingen pågår

Kl. 14:00-ca 17:00

Rivning & städning av tävlingsarenan

Kl. 18:00

Grillning på Segevångsbadet för alla som hjälpt till under fredag och lördag

Möte:

Volontär/Funktionärmöte kl. 17:30 på Anna Lindhs Plats. Möten är för alla volontärer/funktionär som hjälper till på lördag den 24 augusti. Under möten kommer ni kunna få lite mer information om din uppgift och chans att ställa några frågor.

Ackreditering:

Alla volontärer som arbetar på lördag kommer att få ett tagg med information om dagen samt kontaktinformation.

Klädsel:

Kläd dig efter vädret. Vi är utomhus hela dagen. Förvänta dig att du kommer att bli våt i fötterna. Ha med sig en extra par strumpor och skor i så fall. Extra kläder.

Mat:

Ha med sig lite extra mat. Vi håller på att fixa mat till alla volontärer, men det är alltid bra att ta med sig lite extra mat i fall ni blir lite hungrig.

Media:

Arrangören kommer att fotografera och filma deltagarna under tävlingen och förbehåller sig rätten att publicera foto- och filmmaterial fritt genom internet, TV, radio, tidningar och olika former av marknadsföring av Malmö Open Water Swim.

Väskinlämning, Toaletter & Omklädning:

Deltagare har tillgång till att kunna lämna en (1) väska vid väskinlämningen. Deltagaren visar upp sin deltagare nummer vid uthämtning av väskan.

Det finns möjligheter att byta om inför och efter loppet. Toaletter finns. Tyvärr finns det inga duschmöjligheter.

Uppgifter:

Uppbyggnation: Vi kommer att bygga upp och inreda tält. Vi har några flyttbryggor som ska förankras och en målgång som ska sen byggas. Vi kommer också att blåsa upp och rigga upp våra nya bojar så att dem är redo för att var utplacerad.

Tävlingsbyrå: Här kommer deltagarna att registrera sig och check-in för sin lopp. Du kommer att lämna ut checka-in simmare, markera simmaren med sin startnummer, och lämna en badmössa till dem. Efter varje lopp kommer du att sammanställa resultatlistor och preliminärt publicera dem.

Väskinlämning: Deltagare kan lämnar in sina väskor. Ni kommer att skriva upp startnumret på ett lapp som fästas till väskan. Deltagarna måste visa upp sin startnummer för att få väskan.

Tidtagning & Måldomning: Vi kommer att använda appen Race.se för att ta tid på deltagare. Detta ger en “live” resultat för deltagarna. Appen är ganska enkelt att använda. Samtidigt kommer vi att göra “back-up” tidtagning med stopwatches. Måldomare kommer att bedöma i vilken ordning deltagarna har kommit i mål och skriva upp ordningen i protokollet. Detta jämförs med back-up tiderna.

Vändningskontrollant/Bevakning: Här kommer ni att var i vattnet och var utplacerad på en bestämd plats var ni kommer ha koll på simmarna på banan.

Rivning: Efter tävlingen kommer vi att plocka ner och packa upp alla material och förbered den för transport.

Tidsprogram:

7:30

Tävlingsområdet öppnar

8:30

3000m: Senaste incheckning & anmälan

9:00

Genomgång 3000m & uppvärmning

9:30

Start 3000m

10:30

500m: Senaste incheckning och anmälan

11:00

Genomgång 500m

11:30

Start 500m

11:30

Vattenprovet: Senaste incheckning & anmälan

12:00

1000m: Senaste incheckning  & anmälan

12:00

Vattenprovet - 200m

12:00

Diskussionpanel: Framtids användning av kustlinje

12:45

Genomgång 1000m

13:15

Start 1000m

Upplysning:

Skicka en e-post till: info@malmoopenwater.se

Hemsida: www.malmoopenwater.se 

DM oss på Facebook: malmoow

DM oss på Instagram: malmo_ow

Mer information om Simklubben Ran: www.skran.se