Published using Google Docs
FTV Seuratiedote 3/2023
Updated automatically every 5 minutes

Funky Team Vantaa

Seuratiedote 3/2023

Hei urheilijat ja kotiväki, tervetuloa mukaan seuran toimintaan kaudelle 2023-2024. Vuoden kolmannessa seuratiedotteessa on käyty läpi koko jäsenistöä koskevia tärkeitä asioita, etenkin kauden aloitukseen liittyen, joten luettehan tiedotteen huolellisesti loppuun. Ihanaa alkavaa syksyä!

Joukkueet 2023-2024

Electric Monkeys

youth level 2 -joukkue (2009-2012 syntyneet)

valmentajat: Ilona Pitkämäki & Sinna Zitting

Aqua Monkeys

youth level 1 -joukkue (2009-2012 syntyneet)

valmentajat: Ilona Pitkämäki & Sinna Zitting

Teal Monkeys

minit level 2 -joukkue (2012-2014 syntyneet)

valmentajat: Bea Halonen & Enni Lax

Blue Monkeys

minit level 1 -joukkue (2012-2016 syntyneet)

valmentajat: Lilia Gray & Meeri Ropponen

Indigo Monkeys 

minit harraste -joukkue (2014-2017 syntyneet)

valmentajat: Viivi Norrback, Emma Hytönen & Beea Salmi

Cobalt Monkeys 

minit/youth harraste -joukkue (2009-2013 syntyneet)

valmentajat: Bea Halonen & Meeri Ropponen

Azure Monkeys 

minit/youth harraste -joukkue (2010-2015 syntyneet)

valmentajat: Enni Lax & Floora Välikangas

MyClub

Seurassamme on käytössä MyClub -jäsenpalvelu, joka toimii seuran ensisijaisena viestintäkanavana. MyClubin kautta tulevat esimerkiksi seuratiedotteet, sekä muut infot, joten seuraathan sitä aktiivisesti. Jokaisella käyttäjällä tulee olla täytettynä ja päivitettynä pyydettävät tiedot viimeistään kauden alkaessa. MyClubin saat käyttöön olemalla yhteydessä vantaa@funkyteam.fi 

Seuravarusteet

Joukkueet tekevät nyt kauden alussa yhteistilauksena seuravarusteita. Tämän lisäksi tarjolla oleviin seuravarusteisiin voi käydä tutustumassa myClubista löytyvästä tapahtumasta.

Uusina tuotteina syksyllä 2023 tulevat olemaan:

Syyskauden alussa tulemme myös tilaamaan kauden 2023-2024 kausipaidat, joista tulossa valmentajilta tarkempaa tietoa myöhemmin.

Mukaan seuran toimintaan 

Haluatko päästä mukaan vaikuttamaan siihen miten Funky Team Vantaalla toimitaan?

Siinä tapauksessa hae mukaan seuran toimintaan. Voit hakea mukaan vapaaehtoisena toimijana, joukkueenjohtajana, tapahtumissa vapaaehtoisena sekä tietenkin otamme ilolla mukaan myös hallitustoimintaan. Jokaisella seuran toimijalla on mahdollisuus esittää ideoita ja ajatuksia seuran toiminnan kehittämiseksi. Kaipaamme mukaan lisää henkilöitä jotka haluavat ideoita uutta sekä luonnollisesti myös niitä, jotka voivat lähteä myös toteuttamaan ideoita.

Hallitustoimintaan pääset mukaan ilmoittautumalla ehdolle syyskokoukseen mennessä. Hallitus hoitaa yhdistyksen, eli seuramme asioita lain, sääntöjen ja yhdistyksen päätösten mukaan. Hallitus edustaa yhdistystä ja hallituksen tärkeimpiä tehtäviä onkin huolehtia yhdistyksen taloudenhoidosta ja muista käytännön asioista. Syyskokous järjetetään 1.11.2023 klo 17.00 alkaen. Kokous toteutetaan etänä ja kutsu lähetetään lähempänä. Mieti siis jo etukäteen halukkuuttasi hakea hallitukseen. Mikäli hallitustyöhön liittyen herää kysymyksiä, voi niitä aina lähettää nykyiselle hallitukselle hallitus.ftv@funkyteam.fi.

Muistathan ostaa lisenssin

Jokaisella Suomen Cheerleadingliiton alaiseen toimintaan osallistuvalla 2016 vuonna tai sitä aiemmin syntyneellä urheilijalla (7 vuotiaista ylöspäin), valmentajalla sekä toimijalla tulee olla lisenssi. Seura vakuuttaa harrasteurheilijat. Kilpajoukkueessa urheilevien tulee itse huolehtia, että lisenssin lisäksi voimassa on lajin kilpailutoiminnan kattava vakuutus!

Lisenssi tulee olla hankittuna elokuun aikana ja vakuutus mahdollisimman pian. Lisenssi ostetaan Suomisportista. Ostaessasi lisenssiä ota huomioon, että valitset oikean seuran eli FT Cheer Vantaa (ei siis Funky Team tai Funky Cheer Team Espoo, jotta vältytään turhilta liiton kautta tapahtuvilta seurasiirroilta). Harrasteurheilijat, jotka eivät kisaa liiton kilpailuissa valitsevat vakuutuksettoman harrastelisenssin.

Lisenssien hinnat 2023-2024

(A-, B- ja C-lisenssit sisältävät kilpailuluvan sekä vakuutuksen, A-, B- ja C-harrastelisenssit eivät sisällä kilpailulupaa). Jokaisen lisenssin voimassaoloaika on 1.8.2023-31.7.2024

A-lisenssi, 31.7.2009 tai aikaisemmin syntynyneille, 249€

B-lisenssi, 1.8.2009-31.7.2012 syntyneille, 144€

C-lisenssi, 1.8.2012 tai myöhemmin syntyneille, 94€

Vakuutukseton lisenssi (ei vakuutusta), 65€

Harrastelisenssi A (ei kilpailulupaa), 31.7.2009 tai aikaisemmin syntyneille, 95€

Harrastelisenssi B (ei kilpailulupaa), 1.8.2009-31.7.2012 syntyneille, 55€

Harrastelisenssi C (ei kilpailulupaa), 1.8.2012 tai myöhemmin syntyneille, 50€

Vakuutukseton harrastelisenssi (ei vakuutusta), 15€

Ohje lisenssin ostoon

Lisätietoja lisensseistä

Uusia harrastajia otetaan mukaan

Uusille harrastajille on tilaa ja uusia harrastajia otetaan mukaan ympäri vuoden seuran harrasteryhmiin. Seurassamme voit kokeilla maksutta kerran cheerleadingia. Vinkkaa meistä siis tutuille tai tuo sisarukset mukaan kokeilemaaan. Mukaan pääset olemalla yhteydessä sähköpostitse vantaa@funkyteam.fi.

Indigo Monkeys (2014-2017 syntyneet)

Maanantai klo 17.00-18.00, Kivistö

Cobalt Monkeys (2009-2012 syntyneet)

Maanantai klo 16.30-18.00,  Itä-Hakkila

Azure Monkeys (2010-2015 syntyneet)

Perjantai klo 16.30-18.00, Itä-Hakkila

Maksut ja maksuehdot

Harrastamisesta aiheutuvat kustannukset koostuvat seuralle maksettavista jäsen-, kausi ja joukkuekohtaisista maksuista. Näiden lisäksi ostetaan myös kilpailulisenssi ja vakuutus. Kaikki laskut tulevat MyClubin kautta (paitsi lisenssin ja vakuutuksen, jotka hankitaan itse). Ennen uuden kauden alkua, edellisen kauden maksut tulee olla maksettuna, jotta urheilija voi siirtyä seuraavalle kaudelle.

Vain seuran jäsenmaksun ja kausimaksun maksaneilla jäsenillä on oikeus osallistua seuran tarjoamiin harjoituksiin ja tapahtumiin. Seuran hallituksella on oikeus keskeyttää urheilijan harjoittelu, jos maksuja ei muistutusviesteistä huolimatta makseta. Harjoituskielto asetetaan automaattisesti urheilijalle, jonka laskun eräpäivästä on kulunut 30 päivää tai maksusopimusta ei ole noudatettu. Harjoituskielto ei poista velvollisuutta maksaa tulevia maksuja. Harjoituskiellon voi purkaa vain seuran hallituksen nimeämä henkilö, kun maksut on hoidettu tai maksusuunnitelmasta on sovittu. Poikkeavista maksujärjestelyistä on sovittava aina erikseen kirjallisesti rahastonhoitajan kanssa (katja.rosenqvist@funkyteam.fi).

Tilapäisiä poissaoloja ei korvata. Mikäli poissaoloja tulee sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi pidempijaksoisesti yli kahden kuukauden ajan, kausimaksun osakorvaamisesta voidaan neuvotella erikseen hallituksen kanssa. Osallistumisen peruuttamisesta tulee ilmoittaa valmentajalle tai joukkueenjohtajalle ennen kauden ensimmäisiä harjoituksia. Mikäli harrastaja ei peruuta osallistumistaan, hän on velvollinen maksamaan maksut kokonaisuudessaan. Maksettuja maksuja (kausimaksu, leirit, varusteet yms.) ei hyvitetä, vaikka harrastaja lopettaisi kesken kauden. Maksuehdot kokonaisuudessaan voit lukea täältä.

Kevään seurakyselyn tuloksia

Lähetimme keväällä sekä harrastajille että valmentajille kyselyt seuran toiminnasta. Kiitos suuresti kaikille vastanneille.

Kyselyssä kysyttiin harjoitusten turvallisuudesta ja ilmapiiristä.

96,9% urheilijoista koki että valmentajat ovat luoneet harjoituksiin turvallisen ilmapiirin. Myös harjoitukset koettiin innostavina. Valmentajia ei kuitenkaan samalla tavalla koettu ammattimaisina, myöskään ei koettu että valmentajat ovat ottaneet urheilijat huomioon yksilöinä. Näissä kuitenkin noin 78% koki että valmentajien toiminta oli ammattimaista ja otti yksilötkin huomioon.

Seura tulee kiinnittämään huomiota kuluvalla kaudella seuraaviin kohtiin:

Työntekijöiden kyselyssä koettiin että seuran hallintoon saadaan hyvin yhteyttä ja vastauksia kohtuullisessa ajassa. Valmentajat toivoivat enemmä yhteishengen kohottamista sekä selkeää listausta keneen tulisi olla yhteydessä missäkin asiassa.

Seuran hallinto tuleekin tällä kaudella lisäämään valmentajien yhteistyötä ja yhteishenkeen tullaan tekemään myös panostuksia.

Tulemme tekemään uuden kyselyn ensi keväänä jolloin pääsemme kartoittamaan onko toimet olleet riittäviä vai tuleeko vielä seuran panostaa johonkin nykyistä enemmän.

Tapahtumat

Yhteystiedot

Valmentajat                                                Hallitus

etunimi.sukunimi@funkyteam.fi                        hallitus.ftv@funkyteam.fi

Valmennuskoordinaattori                                Seurakoordinaattori

jasmin.mustakallio@funkyteam.fi                         mia.bjork@funkyteam.fi 

045 341 4004                                                045 783 369 66 (arkisin klo 9-16)

Taloudenhoitaja                                        

katja.rosenqvist@funkyteam.fi                         

045 783 807 74 (arkisin klo 9-16)

funkyteamfinland        funkyteamfinland

        FUNKY TEAM        www.funkyteam.fi                                             Helsinki – Espoo - Vantaa