Published using Google Docs
informació general
Updated automatically every 5 minutes

logo-far-de-cavalleria.jpg

INFORMACIÓ GENERAL

SITUACIÓ

El Camp d’Aprenentatge Far de Cavalleria està situat a la costa nord de Menorca, concretament al Cap de Cavalleria. Ocupa la part de ponent de l’edifici del far, antiga vivenda d’un dels dos farers que vigilaven el seu bon funcionament.

OFERTA

El CdA Far de Cavalleria s’ofereix a tots els centres educatius no universitaris. El CdA compte amb un professor. Les estades són d’un dia i es pot atendre a un grup-classe per dia. Hi trobareu a la vostra disposició materials de suport per a professors i alumnes. El Camp no compta amb servei de menjador, però hi ha la possibilitat de quedar-hi a dinar, portant el menjar.

INSTAL·LACIONS

El CdA disposa d’una aula multi funcional on es poden fer diferents tipus d’activitats: treballs d’aula, projeccions, zona d’observació,... Gran pati exterior per fer tot tipus d’activitats didàctiques i d’esbarjo. Per l'entorn de l’edifici del far hi trobem una gran varietat de restes d’elements etnològics.

RECOMANACIONS

Activitats prèvies: des del CdA es recomana treballar prèviament a classe els objectius de l’activitat per fer-la més profitosa i conscienciar als alumnes de les tasques que faran al Camp.

També es recomana roba i calçat adequat per anar pel camp i en previsió del temps que farà a la sortida.

A la motxilla no pot faltar: Cantimplora, fiambrera i tovalló de tela. Evitarem portar llaunes,tetrabriks i paper d’alumini.