[HÁZIREND]

[Szeretettel Üdvözöljük Hévízen! Kérjük, hogy olvassa el figyelmesen házirendünket, köszönjük!]

ÉRKEZÉS NAPJÁN: a szobát a vendégeink 15.00 órától foglalhatják el. Kérjük Önöket, hogy a szállás díját is az érkezés napján rendezze: fizetési szándékát Szép Kártyával illetve hitel kártyával v. közpénzzel is kérheti ill. rendezheti

Megkérjük kedves vendégeinket, hogy a szálláson idegen látogatókat ne fogadjanak és ne engedjenek be. Távozáskor az épület főbejáratát és a szobájukat kérjük kulcsra zárni! Ha nincsenek itthon, az ablakokat a tetőtérben csak résnyire hagyják nyitva, a beázás elkerülése végett!

A másik vendégre való tekintettel, kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22.00 órától 7.00 óráig!

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! Nem engedélyezett a szállásra bevinni elektromos készüléket (főzőlapot, olajradiátort, hűtő táskát). Hajszárítót díjmentesen biztosítunk minden vendégnek. Kérd a szállásadótól!

• Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

DOHÁNYZÁS: az épületen belül, illetve szobákban, apartmanban dohányozni, valamint füstölőt, gyertyát használni tilos!

• PARKOLÁS: kérjük, hogy autójukkal úgy parkoljanak le, hogy a többi parkoló autót ne korlátozzák a szabad mozgásban. 

KLÍMÁK HASZNÁLATA: a környezettudatosság jegyében, arra kérjük a kedves vendégeinket, hogy a klímákat okosan használják [csukott-zárt ablaknál a szobában való tartózkodás esetén illetve a beállított hőmérséklet ne legyen több mint 5°C különbség a szoba és a kinti hőmérséklet között]. Klímák használata díjmentes, de a nagy hőmérséklet különbség esetén a megfázás kockázata is nagyobb.

TAKARÍTÁS: szállásdíj tartalmazza a végső takarítást illetve 3-4 naponta törülköző cserét is. Elutazáskor a szobákban, apartmanokban ne hagyjanak mosatlan tányérokat ill. szemetet. Ottlétük alatt kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra (különösen a fő épület közös konyháján legyünk tekintettel másokra is, hogy tisztán adjuk át a konyhát a következő vendégnek).

ELUTAZÁS: távozás napján kérjük a szálláshelyet 11.00 -ig elhagyni. A kulcsot ne feledjék leadni a szállásadónál. A házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelőséggel tartoznak. Házigazda a vendégek vagyontárgyaiért felelősséget nem vállal. Minden szobában van mini bútor-széf.

Reméljük, hogy élményekben gazdagon távoznak tőlünk! Kellemes kikapcsolódást kívánunk!