Nyitott Szolgálati Területek

Dicsőítés - Vezető: Nyári Péter

Hozzájárulhatsz a gyülekezeti dicsőítő atmoszféra, dicsőítő élmény megteremtéséhez.

Vasárnapi háttér - Vezető: Ostorháziné Lázár Zsófia

Üdvözlőként a célod, hogy mindenki kapjon egy mosolyt és egy köszönést, aki reggel megérkezik a gyülekezetbe, ezzel is jelezve számukra, hogy szívesen látjuk őket. Akár egy kedves szóval, bátorító mosollyal nagy szolgálatot tehetsz a gyülekezeti közösségünk erősödésében, Isten országának építésében.

Az úrvacsora az egyik szertartás, melyet Jézus Krisztus hagyott az Egyházra. Minden vasárnap a bibliaóra végén úrvacsorát szoktunk venni, ezzel emlékezve Krisztus értünk tett áldozatára. A testét és vérét jelképező pászkát és a szőlőlevet mi biztosítjuk. Az úrvacsorás tálcák és poharak előkészítésében és kiosztásában havi egy alkalommal számítanánk a segítségedre, hogy a gyülekezet minden tagjának legyen lehetősége közösségben is megemlékezni az Úr jóságáról.

Mint azt tudjátok, sokan követnek minket online felületen. A különböző technikai eszközöket felhasználva, célunk minél több emberhez eljuttatni hétről hétre az evangélium üzenetét. Ehhez havonta egyszer a vasárnapi alkalom után valamint az azt követő pénteken számítanánk a segítségedre. Ez a szolgálat otthonról végezhető, számítógép és internet-hozzáférés szükséges hozzá, heti maximum 3 órát vesz igénybe a teljes folyamat, hogy az aktuális tanítás a megfelelő helyeken megjelenjen. Minden segítséget biztosítunk, megmutatjuk-, megtanítjuk a folyamatot, a programok használatát, hogy némi gyakorlás után már önállóan tudd Isten jó hírét közvetíteni a világ felé az online térben is.

Gyülekezeti élet - Vezető: Horogh Gergely

Csatlakozhatsz a gyülekezetünk Segítő szolgálatába, ahol számíthatunk rád, hogy a segítségre szoruló testvéreink felmerülő szükségeit, a beérkező kéréseket minél hatékonyabban tudjuk megoldani.

Segíthetsz a gyülekezet közösségi alkalmainak szervezésében, előkészületeiben és lebonyolításában, mellyel hozzájárulhatsz a testvéri kapcsolatok kialakulásához, elmélyítéséhez.

Gyerekszolgálat - Vezető: Králl Borbála

Hozzájárulhatsz egész családok lelki növekedéséhez azzal, hogy egyrészt felszabadítod a szülőket, hogy részt vehessenek az istentiszteleten, másrészt elkezded a lelki magvetést a csemeték életében. Ha szeretsz gyerekekkel foglalkozni, kreatív foglalkozás keretében az ige üzenetét átadni, akkor Téged keresünk.

Hozzájárulhatsz egész családok lelki növekedéséhez azzal, hogy egyrészt felszabadítod a szülőket, hogy részt vehessenek az istentiszteleten, másrészt elkezded a lelki magvetést a csemeték életében. Ha szeretsz kisgyerekekkel foglalkozni, kézműveskedni, kreatív foglalkozás keretében az ige üzenetét átadni, akkor Téged keresünk.

Hozzájárulhatsz egész családok lelki növekedéséhez azzal, hogy egyrészt felszabadítod a szülőket, hogy részt vehessenek az istentiszteleten, másrészt elkezded a lelki magvetést a csemeték életében. Az ovis tanító mellett abban kell segíteni, hogy a kisebbek is jól érezzék magukat, akik nem tudnak vagy még nem szeretnének részt venni a foglalkozáson.