Algemeen Bestuurslid Dorpshuiskamer gezocht

In Vasse bruist het voor jong en is het goed toeven voor oud. En dat willen we als Dorpshuiskamer graag in stand houden.  
We willen niet vastroesten, niet noodgedwongen het draaiboek van vorig jaar uit de kast halen maar de Vassenaar keer op keer verrassen, de man van Mander verbazen, de Hezingenaar doen verwonderen en de Beekzijde versteld doen staan. Roest kunnen we voorkomen. Door in beweging te blijven en door hardop te dromen met elkaar over ‘Ons Vass’.

We hebben veel wensen en nog meer ideeën. Ideeën die we graag vorm willen geven om Vasse levendig te houden voor de jongeren, voor de generatie van schoolhoofd Weusthuis en voor de 65+’ers.

Daarom zijn we opzoek naar versterking voor ons bestuur. Want alleen met mankrachten blijft het rad lekker draaien zonder te vertragen en zonder vast te roesten.

Het maakt niet uit van welke generatie je bent. Of je Weusthuis als hoofd had of André Oude Luttikhuis of Jan Mensink als directeur. Het maakt ook niet uit of je hier geboren en getogen bent of voor een frisse blik zorgt als nieuwkomer. Of je je boodschappen bij Plus Droste doet of bij de Sjouw aan de Denekamperweg. En of je je weekend liever bij Het Bolscher inluidt of onder de kerkklokken bij Café Amsem.

Het gaat om je bijdrage aan een bruisend Vasse voor jong en een fijne klaverjas of biljart plek voor oud.

Wil jij die bijdrage leveren? Dan kijken we reikhalzend naar je reactie uit!