Actievoorwaarden Thomas Cook Nederland B.V.

Thomas Cook Beste Prijs Garantie

 

 

Algemeen

 

Deze Actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie ‘Thomas Cook Beste Prijs Garantie’ (verder te noemen ‘de Actie’), gehouden door de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Thomas Cook International AG, statutair gevestigd te Freibach en kantoorhoudende te Pfäffikon, aan de Churerstrasse 47 8808, in deze handelend onder de merknaam Thomas Cook (hierna: ‘Thomas Cook’).

 

De Actie houdt in dat als je na jouw Thomas Cook boeking via je (online) reisbureau, je dezelfde vakantie, binnen 72 uur, elders goedkoper vindt, dan betaalt Thomas Cook het verschil terug, onder de volgende voorwaarden:

 

Voorwaarden

 

·      De Actie staat open voor consumenten vanaf 18 jaar, die in het bezit zijn van een geldig reisdocument. Minderjarigen kunnen deelnemen aan de Actie mits zij toestemming van een ouder/voogd en toestemming van de betreffende accommodatie hebben om een Thomas Cook reis te boeken.

·       De Actie heeft betrekking op de periode Zomer 2018 en Winter 2018/2019 (hierna: ‘Actieperiode’).

      ○ Zomer 2018: de Actie geldt voor alle boekingen gemaakt in de periode van 1 juli 2017 t/m   31 oktober 2018 met vertrekdata van 1 november 2017  t/m 31 oktober 2018.

○ Winter 2018-2019: de Actie geldt voor alle gemaakt in de periode van 1 april 2018 t/m 30 april 2019 met vertrekdata van 1 november 2018 t/m 30 april 2019.

·                De actie geldt alleen voor accommodatie only (excl. vervoer) reizen met een minimale verblijfsduur van 7 nachten.

·                De actie is niet van toepassing op aanbod van Disney en Vakantiehuizen.

·                Als je na boeking exact dezelfde reis bij een andere Nederlandse reisaanbieder goedkoper ziet, dan kan je (online) reisbureau voor jou een aanvraag indienen voor een prijsmatch bij Thomas Cook. Dit dient te gebeuren binnen 72 uur nadat de boeking bij Thomas Cook is gemaakt.

·                De prijsmatch moet altijd worden ondersteund door printscreens. Deze printscreens moeten duidelijk de aanbiedende partij laten zien en de details van het te vergelijken product dat goedkoper is dan hetzelfde product dat bij Thomas Cook is geboekt.

·                De aanvraag van de prijsmatch moet betrekking hebben op exact dezelfde bestemming, unit type, aankomstdatum, verblijfsduur, bezetting en betalingscondities.

·                Als exact dezelfde reis inderdaad bij een andere Nederlandse reisaanbieder goedkoper is, dan betaalt Thomas Cook jou het verschil in de reissom + € 1,- terug via je (online) reisbureau.

·                Als blijkt dat de andere Nederlandse reisaanbieder – waar de reis goedkoper leek – een kennelijke fout heeft gemaakt (voorbeeld € 10 i.p.v. € 100) dan betaalt Thomas Cook het verschil niet terug.

·                Per boeking mag maar 1 keer gereclameerd worden.

·                Prijsdalingen op extra verzekeringen, excursies, taksen, heffingen en andere aanvullende diensten worden niet meegerekend in de prijsvergelijking.

·                Deelname aan deze Actie betekent instemming met deze actievoorwaarden en met alle beslissingen die Thomas Cook verplicht is te nemen om het goede verloop van deze Actie te garanderen.

·                Thomas Cook heeft te allen tijde het recht deze Actie aan te passen en/ of stop te zetten. Thomas Cook is gerechtigd om deze Actie zonder vooraankondiging eerder dan aangegeven te beëindigen, de duur van deze Actie te verlengen, ofwel om de Actievoorwaarden te wijzigen; dat zal door Thomas Cook kenbaar worden gemaakt op thomascook.nl.

·                Op alle reizen van Thomas Cook zijn de ANVR-reisvoorwaarden, de Garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reizen, de garantieregeling van het Calamiteitenfonds, de aanvullende voorwaarden online verkoop en het Privacy & Cookies Statement van toepassing, in te zien en te downloaden op thomascook.nl en op te vragen bij je (online) reisbureau.

·                Op deze Actie is Nederlands recht van toepassing.

·                Eventuele vragen, opmerkingen of klachten over de actie of de actievoorwaarden kunnen worden gesteld bij je (online) reisbureau.