FC Tarzan ry                        TOIMINTASUUNNITELMA 2018

Haapaniemenkatu 22 B 28

70100 Kuopio

kotisivu: www.fctarzan.net

puhelin: 0445179267

rek.nro: 131.947

Toimintasuunnitelma vuodelle 2018

Yleistä

FC Tarzan ry on vuonna 1975 perustettu kuopiolainen urheiluseura, jonka tarkoituksena on tarjota jäsenilleen mahdollisuus kuntoliikunnan ja virkistystoiminnan harjoittamiseen jalkapallon ja muiden pallopelien parissa. Seuran jalkapallon edustusjoukkue on pelannut Palloliiton Itä-Suomen piirin viitosdivisioonassa vuodesta 1980 alkaen. Jalkapallon lisäksi pelaamme säännöllisesti golfia, sählyä ja tennistä.

Toimintakausi 2018 on seuran 43. toimintavuosi. Toimintamme päälinjoihin ei ole suunnitteilla suuria muutoksia.

 

Kokoukset ja jäsenistö

Yhdistyksen vuosikokous pidetään helmi-maaliskuussa. Ennen sarjakauden alkua järjestetään kauden avauskokous. Sarjapelikauden päättäjäiset järjestetään syksyllä sarjapelien päätyttyä. Hallituksen kokouksia pidetään tarvittaessa.

Seuran jäsenmäärä on noussut viime vuosina noin 85 jäseneen. Määrää ei pyritä aktiivisesti lisäämään. Uusia jäseniä kuitenkin otetaan sopivien tarjokkaiden ilmaantuessa.

Toiminta vuonna 2018

Vuoden 2018 toiminnan puitteet ovat seuraavat:

Talous

FC Tarzan ry:n talous perustuu lähes yksinomaan jäsenistöltä kerättäviin jäsenmaksuihin. Seuran varoilla on mahdollista järjestää toiminnan peruspuitteet ja maksaa jalkapallon ja sählyn kenttä- ja salivuorot sekä sarjapelien erotuomarimaksut. Sarjapelaajilta joudutaan perimään lisenssi- ja vakuutusmaksut sen suuruisina kuin seura joutuu ne piirille maksamaan. Golfin ja tenniksen pelimaksuja seuran ei ole mahdollista tukea, vaan pelaajat maksavat ne kokonaan itse.

Vuoden 2018 talousarvion loppusumma on 6.225 €, joka kokonaan katetaan jäseniltä perittävillä maksuilla.

Jäsenmaksuja ei koroteta vuodelle 2018. Varsinainen jäsenmaksu on 85 €, kannattajajäsenmaksu 25 € ja naisjäsenmaksu 25 €. Talousarvion toteutuminen edellyttää, että kaikki toimintaan osallistuvat maksavat varsinaisen jäsenmaksun. Kannattajajäsenmaksu tulee kysymykseen vain niillä jäsenillä, jotka syystä tai toisesta eivät ko. vuonna osallistu aktiivitoimintaan.

Tiedottaminen

FC Tarzan ry:n tiedottamisen päävälineet ovat seuran nettisivusto ja sähköpostitiedottaminen, jota varten pidetään yllä jäsenistön osoitteistoa. Kaikista harjoitus- ja pelitapahtumista, kokouksista yms. ilmoitetaan nettisivuilla olevassa tapahtumakalenterissa sekä tarvittaessa sähköpostilla. Nettisivuilla myös pidetään jatkuvasti ajan tasalla olevia harjoitus-, peli-, tehopiste-, yms. tilastoja.

Kuopiossa 18.2.2018

FC Tarzan ry:n hallitus