Published using Google Docs
Avís legal - CA
Updated automatically every 5 minutes

Avís legal

Introducció

L’avís legal conté les normes i condicions d’ús del portal bcnmarket.barcelona que Tiendeo Web Marketing S.L. i Urban Manzana, S.L. (en endavant el co-titulars o responsables) com a titulars de la mateixa, posen a disposició dels usuaris, amb la finalitat de proporcionar informació sobre continguts, serveis i/o productes ofertats pels titulars o per tercers.

L’objectiu principal del portal és oferir productes, descomptes, bonus i promocions d’establiments de diferents sectors i categories així com de la localització i dades dels establiments, entre d'altres serveis i informació.

Identitat del titular del web

En compliment del deure de la informació de l’article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, informem als usuaris les dades dels co-titulars del web:

Tiendeo

Manzaning

Condició d’usuari i acceptació de les condicions d’ús

L’accés i la navegació i/o utilització de la informació, els continguts, els serveis i/o els productes ofertats al web, atribueix el caràcter d’usuari, ja sigui de persona física o juridica, condició sotmesa a la acceptació previa, expresa, integra i sense reserves dels termes i condicions legals que consten al web que detallem a continuació:

Per això el titular recomana a l’usuari que llegeixi acuradament els termes i condicions dels textos legals, als que es pot accedir lliurement, descarregar i guardar en paper o format electrònic en qualsevol moment.

Usuari i contrassenya

En general l’accés, la navegació i la utilització de la informació, els continguts i els serveis no exigeix registre previ. Exceptuant els processos de compra, adquisició i creació de botiga.

Tot i això per a algunes funcionalitats o la contractació d’alguns serveis i/o productes es condiciona a registre o completat d’un formulari de registre, amb un nom d’usuari i una contrasenya escollida lliurement per l’usuari per accedir al compte.

La tecnologia utilitzada per a la securització de les contrasenyes és google firebase auth, de manera que no es coneix en cap moment la contrasenya ni de l’opció de inici de sessió amb correu, ni amb Google.