ELEVSHOWER RUDBECKSSKOLANS AULA 7-8 DEC

(Malla Silfverstolpes väg 3, Sollentuna)


TID & PLATS

Årets shower äger rum i Rudbecksskolans aula i Sollentuna. Publikentré via skolans vänstra huvudingång. Showerna i Rudbeck är gemensamma för Danshusets elever i Bromma, Sollentuna & Upplands Väsby & vi kommer totalt göra 9 st föreställningar under lördag & söndag 7-8 dec.


Vilken show som gäller Dig/Ditt barn finner du genom att logga in på ditt konto på Danshusets hemsida & gå till biljettsidan https://www.danshuset.se/show/biljetter. där du också finner information om scenkostym, vad du/ni tar med & vad DH står för. I våra shower deltar alla barn- & ungdomsgrupper från Barndans 3-4 år & äldre. Ej Knattedans eller vuxengrupper (vuxengrupper kan delta om det är överenskommet med läraren).

Showen är ca. 60 - 90 min & eleverna ska vara på plats 30 minuter innan utsatt föreställningstid. Ni lämnar ert barn på anvisad plats. Elevinsläppet är vid matsalen & vissa grupper kommer byta om i loger över eller under scenen men även vid olika Allrum längre bort i korridoren utanför matsalen, personal möter upp & visar var. Endast en förälder/barn följer med & lämnar/hämtar då vi har en mycket begränsad yta i omklädningsrummen. Vi är mycket tacksamma om Ni föräldrar hjälper ert barn med påklädning samt ev. sminkning & håruppsättning innan ni kommer. Scenkostymer som ska lånas ut från Danshuset, delas ut på plats & ska återlämnas på samma plats efter showen. Under föreställning har eleverna tillsyn av vår personal. Efter föreställning bär ni ansvaret för ert barn. Observera att ni lämnar & hämtar ert barn på samma ställe. Ingen hämtning via scenen tack med undantag för barndansgrupper 3-4 & 4-5 år som samlas i teatersalongen längst fram med 1 förälder/barn. Alla går in via elevinsläppet vid matsalen.

REPETITION

Repetition sker vid sista lektionstillfället innan show på ordinarie lektionstid och plats. Är du osäker på när detta sker, hör med läraren för gruppen. Föräldrar, syskon & vänner är välkomna in i danssalen sista lektionen på terminen för att se vad eleverna jobbat på & lärt sig under terminens gång. Vi passar även på att hålla ett genrep för eleverna som då får en chans att visa upp sin koreografi för en publik innan de ska ställa sig på den stora scenen. Det är även ett bra tillfälle för de elever som inte kan delta på showen att få en chans att visa upp sin dans. Under lektionen kommer läraren att informera om kläder, tider eller annat som har med showen att göra. Hjärtligt välkomna!

BILJETTER

Det går ej att köpa biljetter över disk på Danshuset, men det går att köpa biljetter på teatern innan föreställning.

Platserna är inte numrerade och det går ej att reservera platser inne i salongen med ex. kläder el. dylikt. Publikinsläpp ca. 15 min innan showstart. Biljetterna behöver inte skrivas ut. Du uppvisar orderbekräftelsen direkt i din telefon när du går in i salongen. Orderbekräftelse har skickats både med sms & via mail till dina angivna uppgifter. Kontakta kontoret om du inte fått någon bekräftelse.

BILJETTPRISER

Vuxen: 170 kr. (inkl. 6 % moms)

Barn/Ungdom under 18 år: 90 kr (inkl. 6 % moms)

Barn under 3 år: Gratis (Vi vill dock att ni har ert barn i knät om utrymme ej blir tillgängligt)


OM NI HAR BARN I OLIKA FÖRESTÄLLNINGAR

Då vi har många elever som deltar, fördelade på 9 st shower kan vi tyvärr inte lösa så att syskon garanterat hamnar i samma föreställning. Ni som har barn i olika shower får köpa biljetter till den andra föreställningen till reducerat pris. För att ta del av detta, behöver du kontakta Danshuset via mail info@danshuset.se eller telefon 08-55 11 8650 & meddela vilka föreställningar & hur många biljetter som önskas så kan vi utfärda en rabattkod till dig innan du gör ditt köp online.


SHOWEN PÅ FILM

Föreställningarna filmas & kommer att säljas online efter showerna. Läs mer om detta på www.danshuset.se


OBS! Om ni av någon anledning inte kan medverka i showen så är vi väldigt tacksamma om ni meddelar er danslärare. Vi alla på Danshuset gör vårt allra bästa & lite till för att både publik & dansare ska få en fantastisk showupplevelse! Vi ses :-)